temerut Публикувано Декември 9, 2007 Публикувано Декември 9, 2007 това е парчето чисто демо с гаден звук http://media.putfile.com/04-Track-04-9 Цитирай
dedomito Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Звука не е толкова гаден и по мое мнение парчето е станало супер . Китарата ме кефи максимално като звук Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Toва парче го харесвам много още от едно време.И на мен ми допада китарата от записа на Темерут.Ще използвам темата и ще постна друг вариант на парчето,само че не е кавър,защото авторът му си свири барабаните,а аз имам честта да измъчвам китарата стратус Записа е от концерт в Берн Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 ..... Кольо , братче много ме изкефи варианта ..... кво да ти кажа друго .... а , напълно съм съгласен с думите на Кобъм след края на парчето ... наистина си great player .... само дето го казвам на всички , а не си трая както той съветва , шегувайки се ...................... ааа , енд бай дъ уей , много ме изкефи как на две три места усетих как вкарваш по терлички фолклорни нюанси , но много премерено и стилно ... бравос за което ... Цеко ..... аааа сори щях да забравя , temerut колега поздравления за начинанието ........ и аз съм на мнение като dedomito , парчето се е получило много приятно , и че тона на китарата е много харен , особено за свирене на живо .. бравос и на теб Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 ...не е кавър, защото авторът му си свири барабаните, а аз имам честта да измъчвам китарата... ...е аз останах без думи!!! Цитирай
Infinity Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 И аз нямам думи! Не сте хора, определено! А китарата е просто умопомрачителна. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Колеги,много ви благодаря за похвалите,както и за отделеното време. п.п. temerut сори че така ти се се набърках в темата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Направо бан, какво се извиняваш?!?! temerut, супер яко е станало! И саунда съвсем не е трагичен. Направо кефи отсекъде! Цитирай
Recommended Posts