the_gorer Публикувано Декември 8, 2007 Share Публикувано Декември 8, 2007 (Редактирано) Препоръчайте ми марка и модел струни с първа 0.14 или в краен случай 0.13. Ще поръчвам от София, защото тук при нас най-дебелите са 0.11 и направо се побърках от яд, защото се набутах цели седем лева, а са тънки за моите дет проекти (свиря в standard А#). Мерси! Редактирано Декември 8, 2007 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elKobo Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 ами купи си ги на бройка. Малко по-скъпо излиза, но ще имаш какъвто искаш комплект... ...или другото, което ми идва наум е да ползваш 11-ките от 2-ра нагоре и да си намериш дебела струна за 6-та(и без това вече си ги купил) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 РОТОСАУНД - R13 Roto Greys- Heavy (ideal for de-tuning) Това са ръчно изработени английски струни, взех си 3 комплекта преди години от оня магазин срещу Универсиада, дето вече не работи. 11-тки и 13-тки. Дълго време събираха прах, сложих ги преди 5 месеца и не са мръднали дори като звън. Не мога да повярвам, но е факт. Не знам какво покритие имат, но тия струни удрят в земята всякви еликсири и тем подобни наноглупости. Горещо ти препоръчвам да потърсиш дали се внасят в Бг. Виж само списъка с ендорсърите. http://www.rotosound.com/electric.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 ротосаунд се внасят от Раизинг форс в софия към 11лв са и имат сички размери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Декември 9, 2007 Автор Share Отговорено Декември 9, 2007 Мерси, ще напазаруваме от тези Ротосаунд! PS: Аз преди седмица си сложих някакви ментаци - тези 0.11-ките. Интересното е, че са супер менте, но и те не са мръднали като звън. Ако не бяха толквоа тънки, щяха да ме кефят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan_t Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 Пробвай D`Addario "Chromes" - .013 - .056 - мисля че ще ти свършат добра работа внасят се от xxxx ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 Ако не бяха толквоа тънки, щяха да ме кефят. това ме изкефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Декември 9, 2007 Share Отговорено Декември 9, 2007 аз свиря с 13-56 Д'Адарио и съм много доволен,ама съм в СИ..за Ла# ти трябват по-дебели.Май имаше в РФ някви комплекти дето шеста беше 60 - те ще са добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Декември 10, 2007 Share Отговорено Декември 10, 2007 здрасти, мен много не ме влекат "електриките".... ама помисли над вариант да си купиш комплект за 7струнна ... не знам как е като цена, но погледнах набързо как изглеждат като размер ... (първите които видях бяха д'Адарио XL(някви)) 10-59 (10-13-17-26-36-46-59) .. което като махнеш 1ва ми зву4ат като доста умесни ... успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2007 Share Отговорено Декември 10, 2007 ...удрят в земята всякви еликсири и тем подобни наноглупости... Тия Ротосаунд прекалено евтини ми се виждат, за да са читави. И мисля, че няма нужда да проверяваме счетоводството на Райзинг Фарс, за да видим на колко ги купуват, след като продажната им цена е 11 лв. Освен това бих искал да получа отговор на следните два въпроса: 1. Къде видя, че са с покритие. 2. Къде видя, че са ръчно изработени. Не, че имам нещо против да говориш неверни неща, но на тема Elixir съм крайно чувствителен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 10, 2007 Share Отговорено Декември 10, 2007 Точно това казвам- не знам какво покритие имат, и имат ли изобщо, защото, повярвай ми издържат повече от всчики струни, с които съм свирил - вече 20 години - включително и Еликсир. Сори че те настъпвам по мазола, но на мен тези по- ми харсеват и като звук, и наистина държат повече. Че са ръчна изработка пише на моето пакетче. Както и че са произведени в Англия. Не знам в РФ кво внасят, не е изключено вече да са се появили ментета. Срещал съм много ментета и на Дадарио, и на Дийн Маркли, що да няма и на Ротосаунд. Моите ги купих от оня пич до Универсиада преди 5-6 години и не бяха от евтините. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2007 Share Отговорено Декември 10, 2007 Мазола е ОК. Той затова е там, да го настъпваме! Не казвам, че са лоши тия Ротосаунд, просто споменаха продажна цена от 11 лева и...ю ноу... Сега ме нави и аз да ги тествам, защото нямам нищо против да намеря нов фаворит в личната си класация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Декември 10, 2007 Автор Share Отговорено Декември 10, 2007 Абе то 11 лева малко множко идва, ама ме надъхахте с тези Ротосаунд и ще взема едни 14-ки за пробата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Декември 10, 2007 Share Отговорено Декември 10, 2007 (Редактирано) ти за 5лв ли търсиш те май бг струните са по 5лв вече Редактирано Декември 10, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts