pety Публикувано Декември 6, 2007 Публикувано Декември 6, 2007 Здравйте! (опс,немога пиша на кирлицата,е щесе справим Е,да, вярно имаме си хубава азбука)) От мн малка искам пияно,сантизатор,но и таи мечтата немисе сбъдна Не ще сме социялно слаби ами за родителите това са глупости Аза замен е това да свириш да слушаш е мн успокояващо , психическо разтоварване Имам голяма сестра и от нея имам класческа китара Брадовчедми имаше пиано и нанегосвирех малко.С мой спестявания ходих на уроци.Справях се отлично,.Искаха даме запишат в музикалното,но родителитеми категори4но ''не''.Тогава и писах и песни И сега като вече работя и сам независима от никой реших да спестявам ида си купя сантизатор.Все пак един път се живее! Една приятелка и бивша съучиничка ,която от малка се занимава с музика и както цялото й семейство Сега е учителка И от 3 год. ми обещава дами намери сантизатор И таи неми намери Дадеми да си посвиря на неиния задами минел мерака(глупости) и затова реших да пиша тук и да искам помощ даси намерия сантизатор Незнам какво търся но да има повечко възможности и запазен...И неги разбирам мн но нали ве4е познавам някой и разчитам на нея Еи данеме прекара някои! е,това е чакам отговори! доскоро! и ме извинете за грешките! Цитирай
Teiton Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Здравей! Пьрво ни кажи до колко пари искаш да е и трябва ли да има акомпанимент или не? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Също така ако търсиш нещо , търси за сИнтезатор . @ колега Teiton , как не те е срам да си сбъркаш името на инструмента . Пише се sYnthesizer Цитирай
Rudess_90 Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Е ти пък ся!!! Той може би свири на sinthesizer Цитирай
yamaha Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 (Редактирано) Също така ако търсиш нещо , търси за сИнтезатор .@ колега Teiton , как не те е срам да си сбъркаш името на инструмента . Пише се sYnthesizer Ееее...ти пък сега...кое как се пишело....то и "пианата не пият"...ама това е друга тема. @pety, това с което трябва да започнеш е - каква сума си решила да отделиш ; второто, което трябва да разберем е дали искаш просто да се кефиш, свирейки и по този начин една самосвирка би ти свършила прекрасна работа....или искаш да се заиграваш с намирането на нови звуци и тогава трябва наистина да ти търсим синтезатор. @Rudess_90, няма да ми крадеш обръщението, докато си пиша постовете... ...щото така изглеждам малко тъп да измисля друго. Редактирано Декември 6, 2007 от yamaha Цитирай
pety Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 а ся де каквае разликата от сантизатор -кеибоард епа аз неискам сам даси дранкам еитаи уф иаз незнам ami nesto za 500lv. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Аз клавирите ги деля на два вида. Избери си кой от двата би ти свършил по-добре работа(той колегата по-горе общо жзето ги каза). 1) самосвирка (аранжер, Хитър Петър) - то е автоматичен акомпанимент с стандартни GM бленди с малки (на някои по-големи) възможности за редакция (филтри, енвелоп и т.н.) 2)синтезатори - нямат автоакомпанимент, НО много добри за създаване и редакция на звуци. Повечето са сложни за работа, защото се започва от прости вълнови форми и чрез филтри, енвелопи, ринг модулатори и др. се достига до желания резултат. Има много хубави модели от този вид (някои и евтини), които тръгват от GM (готови) звуци и тях редактираме. А относно цената, за 600 може да се намери Yamaha cs2x Цитирай
pety Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 (2)синтезатори ) по става а Yamaha cs2x какво преставлява? Цитирай
miro2bg Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 http://www.vintagesynth.com/yamaha/cs2x.shtml - успех! Много е радващо когато виждам че някой има мерак да свири! Цитирай
pety Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 предлагат ми Ямаха А300 какво мислите? нямам престава за този модел Цитирай
miro2bg Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Yamaha PSR A300 ли? Ако е този - това е самосвирка с ориенталски ритми, ако си падаш по такава музика... Цитирай
pety Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 искам си взема нещо дасвиря (аз даси саздавам (композирам)музиката(просто засебеси като хоби(любител) ,но незнам какво?! каквае разликата м/у самосвирка,клавиятура,сантизатор,кеибоард.....и ако може малко по така дами обясните 4е мн сам зле стези неща и какво бихте ме посаветвали и какво бихтеми предложили Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Чети , по-нагоре колегата го е написал : 1) самосвирка (аранжер, Хитър Петър) - то е автоматичен акомпанимент с стандартни GM бленди с малки (на някои по-големи) възможности за редакция (филтри, енвелоп и т.н.) 2)синтезатори - нямат автоакомпанимент, НО много добри за създаване и редакция на звуци. Повечето са сложни за работа, защото се започва от прости вълнови форми и чрез филтри, енвелопи, ринг модулатори и др. се достига до желания резултат. Има много хубави модели от този вид (някои и евтини), които тръгват от GM (готови) звуци и тях редактираме. Освен това тази тема има още доста отговори като за теб . Цитирай
Recommended Posts