Dronevil Публикувано Декември 1, 2007 Публикувано Декември 1, 2007 Става въпрос за процесорите - каква е разликата между дигитален и аналогов процесор? Имам си някаква изградена представа за това какво трябва да е от доста време, но тъй като съм се ориентирал да купувам искам да чуя някой, който да разбира наистина за какво става въпрос. Въпросите са ми: каква е разликата между дигитален и аналогов процесор? На каква цена вървят горе-долу? Виждам че има и китарни процесори и други, на мен ми трябва за преработване на най-различни звуци и вокали. Какъв модел и тип ще ми препоръчате? Имам нужда от процесор с най-различни опции за преработване на звука. Има ли начин да свържа микрофона към процесора, а процесора към PC-то? Цитирай
Fashion Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Виж , Pod X3. Като гледах има опции и за вокали и за бас. Цитирай
presly Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Самото понятие "процесор" предполага цифрова обработка. Аналогов процесор е нещо като дървено желязо. Преди хиляди години, през ранния палеолит, имаше едни комплекти от педалчета на Boss, сложени в един общ сандък и кръстени с гордото име процесор. Модела вече не си спомням. Та въпросното съоръжение е единственото, което ми идва наум за "аналогов процесор". А относно дигиталните процесори - има ги много и най-различни. За вокал си има специализирани процесори - Vocalist на Digitech е първото, което ми идва на ум. Успех! Цитирай
Martyr Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 ето за това говорим аналогов процесор...факт...и мисля че няма процесор който да бие по звук този, ама да го мъкнеш ти трява кола Цитирай
fernandes Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Преди хиляди години, през ранния палеолит, имаше едни комплекти от педалчета на Boss, сложени в един общ сандък и кръстени с гордото име процесор. Модела вече не си спомням. Та въпросното съоръжение е единственото, което ми идва наум за "аналогов процесор". Roland GP-8 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Може да е имал предвид човека процесор с аналогови и цифрови драйвове... Цитирай
bakisha111 Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Еми факта че почти всички големи музиканти не свирят с процесори а с отделни аналогови ефекти трябва да ти отговори на въпроса Цитирай
sardaesox Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Много се зарибявам за LINE 6 напоследък!Сериозно мисля да купувам,от ония ,които вървят със софт ,ако някой има конкретни впечатления от тези серии,моля да сподели-не всичко пишат гадовете по сайтовете си,примери много-един от тях с "нормалната" латенция на лексикон-ите Цитирай
Recommended Posts