Dilian Nedev Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Entry - Lord Of Darkness : Category 3 И аз да се разпиша . По принцип сякаш не е баш като за 3. , но за там го пиша . Песента е Five Minutes Alone , използвани са : - Yamaha RGX121s , струни Elixir .010 , настройка два полутона надолу - Behringer V-Amp2 - ЛАТ Б100 транзисторен амп за бас -> 1x12" Closed Back кабинет с HiSound говорител . Озвучен с (не се смейте , това намерих сред приятели) SM58 Beta Wireless - Монитори (уж) Behringer MS40 - Звукова карта E-MU 0404 PCI - Софтуер : Cakewalk Sonar 7 за тракинг и миксинг , XLN Addictive Drums за барабани , Steinberg HyperSonic2 за бас . Бейкинг трак от GuitarPro файл , конвертиран в MIDI . Мастеринга е извършен в Adobe Audition 2.0 Ето го и самия запис . След това ще го кача и в пощата . URL към PutFile Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 ^ Damn it, изпревари ме за тази песен! Но си я направил отлично Поздравления! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Благодаря ! Пък какво като първи съм я записал - ще бъде интересно на всички ни да чуем и твоята версия Цитирай
philphil Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 здрасти yoo men http://media.putfile.com/me-playing-cemete...o-PanterA-cover ..ето нещо от мен ,знам че като качество на звук -много зле -ам тва е от записа ;] ...лоша работа Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Вземи го запиши с нещо друго , може и да разбереме какво свириш ... Цитирай
TONY Отговорено Декември 1, 2007 Автор Отговорено Декември 1, 2007 Нали идеята е да се участва! Фил, според мен записа ти изкривява ( не си нацелил О-лата, а си над нея ) и има шумове. Иначе, като свирене е добре (звука също става) - предполагам си за 2. Все пак, ако искаш - се концентрирай върху процеса на самият звукозапис, прочети туй - онуй или питай, сподели как и с какво записваш. Както казах, ще почетем Даймбег, и неговият дух ще ни помогне да научим нещо за себе си, за свиренето, за домашните записи (което винаги ще е в полза и при запис в студио) и тн. Ето днес, други двама Джой Де Майо и Ерик Адамс - дойдоха от Ню Йорк - за да представят Българското си ДВД. Такива хора зареждат с духът, който носят и просто трябва да се учим от тях. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Благодаря ! Пък какво като първи съм я записал - ще бъде интересно на всички ни да чуем и твоята версия Благодаря и аз,но моята версия не е записана все още.Просто си бях харесал тази песен отдавна. Цитирай
Slipaway Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Искам и аз да подкрепя идеята. Смятам, че е наистина добра :]. Аз лично няма да се включа най-вече, защото не съм запознат дотолкова с творчеството на Pantera, пък и няма как да направя в момента читав запис (тва че съм некадърен няма да го споменавам дори ;D), за която и да е категория, но съм съгласен, че трябва да има подобни инициативи и те да се превърнат в традиция. Всеки месец има поне по 1 нещо, което музиката е оставила, нещо, което да се чества. И мисля, че тва е един много добър начин да се направи това - чрез изявата на сповобностите на всеки един от нас, каквито и да са те. Та мисля си, че сегашното жури, ще е добре да се запази, да остане нещо като колектив, който идейно да работи за организирането и тематиката на бъдещи такива "конкурси". Мисля, че подобни дейности е задължително да има в страна на можещи хора и тва, че в норманите държави има кой да им ги организира, а при нас няма, налага ние да си ги организираме :]. Съжалявам за емоционалността и пропуснатите запетаи Смятам, че някой може да се изкаже по-добре от мен, но идеята ми мисля я разбрахте - на определен период да се организират такива неща, а под каква форма, вече ще се реши. Сега се почва форумно, а кой знае след време кво ще стане ;P Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Ами и аз се разписах вече на имейла който AXE даде (: Revolution is my name \m/ Цитирай
lizardman Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 ^e пускайте тука да ги чуем де, що се срамите? моят запис не знам кога ще е готов...и със звука и със свиренето имаме проблем все още...тряяше по-лесно парче да си хвана, ама ко да съ прай Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 (Редактирано) Пантера не са ми любима група в момента,но навремето си бях купил техен албум и ми харесваше (The Great Southern Trendkill) не искам да се включвам в никакви състезания и надпревари,не съм се старал да изсвиря рифовете перфектно даже напротив изсвирих ги по някакъв спомен,искам само да се разпиша за идеята - да си спомним всички за един велик китарист и да го почетем като изсвирим нещо негово...той ще живее във всички нас завинаги! ;) ;) :recourse: for Dimebag...by bat Nenko използвах GutarRig3,там има пресет на Даймбег,не е истинския звук,но на мен ми наподобява.китарата ми е джаксън. едит:извинявам се за простотията си но даже незнам иманата на песните които отразих. Редактирано Декември 2, 2007 от rocker_vn Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Хайде хора , само четири дена останаха ! Днес четвърти , много скоро е осми . Само това ли сме хората , които сме си направили труда да почетем този страхотен музикант ? Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 здрасти yoo men http://media.putfile.com/me-playing-cemete...o-PanterA-cover ..ето нещо от мен ,знам че като качество на звук -много зле -ам тва е от записа ;] ...лоша работа wtf? Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Хайде хора , само четири дена останаха ! Днес четвърти , много скоро е осми . Само това ли сме хората , които сме си направили труда да почетем този страхотен музикант ? E ние само 10 човека сме ги постнали в темата, иначе може и други да са се включили... Цитирай
...denied Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Направих го и вече ми писна... уфф не мога да свиря и това е ще ви дам линк и ако може ми кажете изобщо има ли някъкъв смисъл да го пращам към мейла (много е еднообразно но такава е песента а на акустична нещо по дълго няма ) та... ето го и линка http://media.putfile.com/PanterA---Floods- съжелявам за лошото свирене и за лошото качество. Rock On!!! Цитирай
Recommended Posts