edgecrusher Публикувано Ноември 17, 2007 Публикувано Ноември 17, 2007 (Редактирано) Та така де, тримцата решихме да обединим сили за това начинание. Проекта е отворен и за други участни. Който има идеи или предложения - да заповяда. За сега имаме нахвърлени рифове, които подлежат на обработване. Има и едно почти готово парче. Вокалите по дефолт за запазени за sy6tia, търси се басист, соло китарист/и. Допълнителнни вокали също може да се добавят. Давайте предложения и за някакви промени или подобрения по парчето. .: Парче! :. п.п. Записа е изцяло с демонстрационна цел. Има грешки при свиренето и звука не е пипан изобщо...Предупредени сте Редактирано Ноември 17, 2007 от edgecrusher Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 (Редактирано) Кръшър, прати ми, моля, парчето като мп-тройка на адресо. Нещо путфайлът се путка. Редактирано Ноември 17, 2007 от sa6tiat Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Ш'се заформи неква мелачка май? А така! Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 И от тримата съм свикнал да чувам яки идейки и в това мп3 има такива, но доста хаотично се е получило. Пробвайте да поизчистите нещата и навържете нещата, които се вързват. Цитирай
vurbito Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 хм имате басист само кажете от де сте да знам какво може да се направи Цитирай
fracture Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 тю да му се не види - изпревариха ме Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 18, 2007 Автор Отговорено Ноември 18, 2007 хмимате басист само кажете от де сте да знам какво може да се направи Ако имаш предвид географски...от Испания,Швейцария и Англия, Сериозно!!! Но проекта е виртуален, т.е. онлайн. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 18, 2007 Автор Отговорено Ноември 18, 2007 тю да му се не види - изпревариха ме Не са те изпреварили, само вече си имаш конкуренция Цитирай
jackson_dinky Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 ебати якото парче ебати!!!!!!! Цитирай
simeon4o Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Аве как не сам го видел. Яко Яко пасват си ритъм4етата идеално. Чекам варианта с пеенето. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Аве как не сам го видел. Яко Яко пасват си ритъм4етата идеално. Чекам варианта с пеенето. Ше почекаш, адаш. Събирам лиги за грухтене и пръскане, фучене и звуци от стомашни преплитания. Абе, има неква мноо идейна пънк-нотка. Фен съм, но що ми се струва, че е по-хубаво да се разнообрази, а? "Пеенето", имам предвид. Само грухтеж... Аз съм на пост де, но все пак... Трябва ми муза малко, и ще квича нещо по-различно. Търпение, само търпение. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Притопляме. Прилагам огризки от поредната оргия. Понеже не ме пускат в китаропиленето и микрофониите, сам натрових творческата среда с ей това: http://media.putfile.com/idiot6tina-Dylan-1-53 Очаквайте оригинала скоро. Нещо дарби се разбиват у форумо, бат Горър мноо вдигна летвата в приложното повръщане, така че няма как - действие. Оригиналното нещо ще го гласим пак, няма откази. Само да се помисли за по-нормално пеене.... Кръшър, ако искаш само грухтежи...ОК. Тук съм. Редактирано Декември 4, 2007 от sa6tiat Цитирай
...denied Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Ще ми се да се включа и аз ама просто няма как и със какво... :( :( може би някой ден ще ви помогна с някой текст... но най важното е че ви желая успех (де да можех да грухтя ) Rock On!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 Същий, това твоето нещо не успях да го асимилирам някакси...Проба ли е било или цялостно парче? Относно Many Live, One Death, ти давам свобода на словото. Аз искам да изгрухтя част от припева само, т.е. само където ще се казва : " Many lives, one death!" Цитирай
Recommended Posts