preIbanez Публикувано Ноември 6, 2007 Публикувано Ноември 6, 2007 ...това е някаква нова и непозната за мен марка усилватели за които ми се ще да знам повече...някой има ли впечатления от марката...знам че UNEARTH свирят на такива...официалния сайт е www.vhtamp.com ...иначе търся инфо от чисто любопитство...не съм се засилил да си купувам...понеже вече съм открил персоналната си истина... Цитирай
ho6imin Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Не е нова марката.За пръв път разбрах за нея от гиъра на Стив Вай.Той тогава рекламираше този звяр.Ще разровя в каталога да дам някви подробности.Знам,4е е култов амп и винаги съм ме4тал за такъв,но цената...Абе с две думи репа4 е Цитирай
ho6imin Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Vht са хендмейд ампове на американеца Steve Fryette[изобщо не съм го 4увал].Иизвестни музиканти свирили с тях са Steve Vai,Metallica,Ugli Kid Joe,Dweezil Zappa,John Christ[Danzig],Dean Deleo[stone Temple Pilots] и т.н.Питбул серията е най известна и разпространена,но не знам доколко те интересуват техни4еските характеристи от сорта 100w,4xEL88 крайно стъпало и т.н.Може би някой ще изрови линк с демотест,ще бъде доста интересно за вси4ки. Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 6, 2007 Автор Отговорено Ноември 6, 2007 ...леле...това си е доста сериозна биография... Цитирай
ho6imin Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Да така е,за жалост са зверски скъпи и може би затова в нашите земи не се славят с голяма популярност От това което съм 4ел и слушал аз ги нареждам заедно със Солдано,Меса,Бугнър,Ривера и още 2,3[без Бугнъра другите съм ги тествал] Цитирай
synchu Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Богнер се произнася/пише. Тествал съм Питбул - много яка машина. И в интерес на истината е по-евтин от Богнер. Много яка машина с много опции и яка резачка. Не знам на какво да го оприлича, ама представи си по-як, по-надут и по-мазен Маршал JCM800 (Marshall on steroids, както е лафа на английски) Много здрав разби'йш ли Цитирай
ho6imin Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 10х за поправката,не съм англоговорящ А цените не съм ги сравнявал пък и инфото ми е доста старо. Сподели кой Питбул си тествал,защото аз имам тук едни описания на глави,кубета,крайни стъпала[имам предвид ултра лийд и не знам си още какво] и ми е доста интересно кое как е що е Цитирай
synchu Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Head, G-100 Ultralead в 4х12" VHT cab В магазина в Прага имаше преди всичко акустични инструменти и медни духови - тва беше единствения усилвател за ел.китара и некви PRS-и се мотаеха наоколо (най-вече SE серията на Тремонти беше излязла таман - първата от СЕ сериите ако се не лъжа) - та разтресохме цуг-тромбоните \m/ Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 от сорта 100w,4xEL88 крайно стъпало и т.н. случайно да не е KT88 щото ел88 няма Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 За протокола - новото име на VHT e Fryette http://sfdamp.com/ Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Един приятел скоро си купи VHT G-100-UL Pittbull ето как изглежда - http://www.guitarcenter.com/item/expandedi...T/434949jpg.jpg а ето и малко повече информация и цена - http://www.guitarcenter.com/VHT-G-100-UL-P...400-i1145331.gc Доколкото знам с търсене се намират - неговият дойде от И-бей, но не знам колко пари даде. Знам, че звучи супер яко - направо избива зъби. За да съм по-обективен ще кажа, че моя човек има и Mesa Dual Recto но свири напоследък повече с VHT-то. Абе сериозна работа .... Цитирай
Recommended Posts