snatch Публикувано Ноември 1, 2007 Share Публикувано Ноември 1, 2007 Засега съм се спрял на YamahaRBX 374, но ще се радвам ако ми кажете лични впечатления ако имате такива или просто ме посъветвате.Като цена трябва да е до или малко над 600лв. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
basis4eto Отговорено Ноември 2, 2007 Share Отговорено Ноември 2, 2007 Фен съм на джаз бас , та за тея пари - нов SQUIER JAZZ BASS jaco style.Иначе няма да е зле и да ползваш търсачката... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Ноември 2, 2007 Share Отговорено Ноември 2, 2007 За тези пари ще можеш да си купиш що годе приличен бас ако искаш да е нов. Ако искаш може да разровиш за басове втора ръка в секция Купува-Продава, където понякога изскачат доста добри оферти. Иначе както е казал човекът от горния пост, пусни едно търсене във форума и ще се изумиш колко теми сродни на твоята има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Ноември 2, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 2, 2007 Извинявам се, наистина трябваше да прегледам първо назад темите.Открих, че има тема специално за този бас и има и доволни притежатели, което е добре, но не намерих с какъв друг бас може да се сравни.При мен проблемът е, че няма да мога да го хвана и да го пробвам, защото ще е част от голяма поръчка с други инструменти от musicstore. Като цяло не съм попаднал на нещо, което да ме разколебае, но все пак ще се радвам на лични впечатления, както и препоръки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Agarvaen Отговорено Ноември 2, 2007 Share Отговорено Ноември 2, 2007 Здравейте! Реших да не спамя секцията, понеже името на темата отговаряше на темата запитването ми към вас. Все още си търся бас, и на една от обявите, които пуснах, ми предложиха запазен бас Charved (твърдят, че това дъщерна фирма на Charvel). Понеже Гугъл отказва да ми помогне в търсенето (дори марката му е непозната), искам да ви попитам чували ли сте нещо от тази марка, дали са качествени инструментите, и дали мога да видя снимка на модела (по телефона ми се обадиха, и ми казаха че грифа е розов, а тялото червено, но точен модел не споменаха. Искат ми 250 лв. Вероятно и самата марка може да е сбъркана, но така ми я продиктуваха по телефона.) Предварително ви благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Agarvaen Отговорено Ноември 2, 2007 Share Отговорено Ноември 2, 2007 Като се поразрових малко, ми се струва че марката е Charvette (това обяснява защо съм я чул грешно по телефона). Някакви идеи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Ноември 11, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2007 В крайна сметка изборът беше сведен до два модела - Yamaha RBX 374 и Ibanez SRX300.И за двата успях да намеря само положителни ревюта и мисля, че като цяло са на едно ниво.Ще се радвам ако все пак някой може да сподели някакви лични впечатления или да ми помогне в избора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Засега съм се спрял на YamahaRBX 374, но ще се радвам ако ми кажете лични впечатления ако имате такива или просто ме посъветвате.Като цена трябва да е до или малко над 600лв.Благодаря предварително! За тия пари, това е най-добрия вариант. Между другото, за тия пари има и много стабилни уошбърни. Аз лично НЕ бих ти препоръчал Suier-а, нито Ibanez-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syko Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 Можеш да си потърсиш Fender/мексикански/. Мисля, че за малко над 600лв ще си намериш втора ръка. Не съм информиран каква е цената на новите. Много е удобен за свирене и не е тежък. Говоря ти за Jazz Bass. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Декември 6, 2007 Автор Share Отговорено Декември 6, 2007 Понеже до седмица ще си взимам бас и се надявам да ми дадете последен съвет.Струва ли си да дам около 100лв повече и да си взема Ibanez BTB 200 или да си взема Yamaha RBX 374? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syko Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Мисля, че Yamaha RBX 374 е по-добрият бас, но в крайна сметка ти ще свириш на него. Който и от двата да вземеш със сигурност няма да сбъркаш. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Декември 6, 2007 Автор Share Отговорено Декември 6, 2007 (Редактирано) Да и аз реших, че не ми се дават 100лв отгоре, при положение, че се съмнявам да усетя съществена разлика.Остава да обиколя магазините и дано намеря с черен гриф , а не със светъл.Някой може ли да ме насочи къде в София да търся освен в динакорд?Знам, че има списък с магазините, но имам предвид някой ако е видял този модел. Редактирано Декември 6, 2007 от snatch Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Декември 7, 2007 Share Отговорено Декември 7, 2007 амии http://www.ariaguitars.com/int/03_products..._sb_1000cb.html ако можеш да събереш пари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNephilim Отговорено Декември 7, 2007 Share Отговорено Декември 7, 2007 (Редактирано) Не мисля, че ще си намери нов мексикански фендер под 1400 кинта. За втора ръка е добра идея. Аз имам RBX 4-струнка за тия пари съм доволен като изключим някои дефекти. Просто го чуи хубаво ако вземаш без да бързаш. Все пак е правен от китаици, то пък какво не е Но за 600 кинта толкова. To Drunk To Fuck Редактирано Декември 7, 2007 от TheNephilim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Декември 8, 2007 Автор Share Отговорено Декември 8, 2007 Днес мръднах до София с разузнавателна цел и пробвах yamaha-та и ми хареса, но също си харесах и Vintage V940.Точно когато мислех, че най-накрая съм избрал харесах нещо ново... Поразрових и намерих, както в повечето случаи става, предимно положителни отзиви.Знам, че има собственици на Vintage и наистина ще оценя ако кажат те с какво впечатление са останали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts