Guest Публикувано Септември 23, 2004 Публикувано Септември 23, 2004 Mi az da pozdrawq za toq forum i da widim kak shte potrugnat neshtata :twisted: (gotini ikonki) Цитирай
JEMer Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 И аз да се присъединя към поздравленията за форума. БРАВО МНОГО ДОБРЕ!! Oтдавна трябваше да има нещо такова. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Mi az da pozdrawq za toq forum i da widim kak shte potrugnat neshtata :twisted: (gotini ikonki) Хахаха и това в регистрацията със "над 13 години съм" много ме изкефи Цитирай
jFog Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Mi az da pozdrawq za toq forum i da widim kak shte potrugnat neshtata :twisted: (gotini ikonki) Ами аре и аз така...дал бог бедро и да видим до къде ще стигнем Цитирай
Jigsaw Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Mi az da pozdrawq za toq forum i da widim kak shte potrugnat neshtata :twisted: (gotini ikonki) Време беше и ний музикантите да се сдобием с място, където да изливаме мъката си Много добро начало и да се надяваме, че скоро ще станем институция Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Здрасти и от мен!Честито! Цитирай
Guest Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Здравейте! Чудесен форум, ще се навъртам наоколо... така като гледам, може още малко топици да се отворят... някаква дискусия да се започне... Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Това отгоре бях аз, само че съм прост и не разбрах, че не се бях логнал още :wall: Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 me: another wannabe joins the team Цитирай
musicman Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Здравейте на всички :hello: радвам се че ви харесва идеята за форума. Надявам се с помощта на всички ви да направим този форум популярен и най-вече полезен Не се притеснявайте да пишете каквото искате и да предлагате каквото мислите, че липсва. Цитирай
Mityata Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Имаше Нужда,Имаше Нужда от нещо подобно 8) Цитирай
BLOODy Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 6te stane one hell of a forum stiq da nqq poziori i razni tapaci kat v metalbg.com det govorqt "angelite ot ada ne go mogat da se sre6tat s angelite ot raq za6toto tova sa paralelni vseleni..." ako ima takuf prosto me bannete ot forumite pls ina4e dokolkoto vodqh e mnogo sfesten naroda(ne 4e e mnogo za sega) i o4akvam da se uveli4ava 4isloto nai-dolu na glavniq forum index Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Радвам се, че го има този форум, дано се развие как си требе И дано насам се появят повечко музиканти, да стане като база данни и т.н. Пуснах вече 1 обява, да видим, дали ще имам късмет. Цитирай
PuritY Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 6te stane one hell of a forum stiq da nqq poziori i razni tapaci kat v metalbg.com det govorqt "angelite ot ada ne go mogat da se sre6tat s angelite ot raq za6toto tova sa paralelni vseleni..." ako ima takuf prosto me bannete ot forumite pls ina4e dokolkoto vodqh e mnogo sfesten naroda(ne 4e e mnogo za sega) i o4akvam da se uveli4ava 4isloto nai-dolu na glavniq forum index Absolutno!!! tyka triabva da se obmeniat idei,mnenia etc.,to4no takova ne6to ni lipsva6e :wink: Цитирай
Recommended Posts