KeRi_PrAIce Отговорено Май 2, 2006 Share Отговорено Май 2, 2006 Johannes Brahms невероятен изрод... а ние си мислиме, че пишем музика, ха 4-та симфония изпълва душичката Кефиш ме!Твърдо те подкрепям...Brahms forever! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Панчо Владигеров, Марин Големинов, Петър Ступел, Петко Стайнов и още много други гениални Български композитори, които не по лошо са творили от западните си колеги P.S Мисля че не видях почти български композитори сред любимците ви според мен това е срамно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Брамс е голям мастър, дааам... Някой беше писал преди време, че Depeche Mode звучели пластмасово в сравнение с Rammstein. Но пък Rammstein звучат ламаринено в сравнение с Brahms. (Само в кръга на шегата.) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Timestreamer Отговорено Май 5, 2006 Share Отговорено Май 5, 2006 Брамс е голям мастър, дааам... Някой беше писал преди време, че Depeche Mode звучели пластмасово в сравнение с Rammstein. Но пък Rammstein звучат ламаринено в сравнение с Brahms. (Само в кръга на шегата.) Един псевдо, комерсиялен изпълнител каза, че по света няма нищо ново вече и такова нещо като копиране нямало.... Та какво повече да си говорим за днешното композитивно ниво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanjello Отговорено Май 14, 2006 Share Отговорено Май 14, 2006 Ами може да си навлека негативно отношение с тоя пост но за мен като Българин Дико Илиев е най-достоен.Бог да го прости!Коцето Павлов си направи реклама на негов гръб като си кръсти оркестъра с неговото име но все пак някой смятат че е жест към Дико аз лично не мисля така но това си е мое мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Share Отговорено Май 14, 2006 Панчо Владигеров, Брамс, Карл Орф и Ронан Хардиман Май това мога да сформирам като топ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zmejcho Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Давам едно рамо за Дико Илиев, най-вече заради българското Иначе имам много любими композитори - и класици, и съвременни.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) Моцарт. Йохан Себастиан Бах! Редактирано Май 30, 2006 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgnitesGirl Отговорено Юли 31, 2006 Share Отговорено Юли 31, 2006 Малер, Ханс Зимер, Вагнер, Орф, Лигети, Ун Сук Чин; Кр. Кюркчийски, Ст. Драгостинов, К.Колев, Ф. Кутев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Като отваряш темата за обработващите фолклор композитори няма как да не спомена и моя любим - Кирил Стефанов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgnitesGirl Отговорено Август 4, 2006 Share Отговорено Август 4, 2006 моя любим - Кирил Стефанов. Професор Кирил Стефанов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Август 4, 2006 Share Отговорено Август 4, 2006 ВЕЛИКИЯ Професор Кирил Стефанов, бих казал... Даже в момента му слушам една от разработките за Харалампиев... Ще ми се поне малко да мога като него и макар да знам, че имам още много да уча, той е един от хората, които ме вдъхновяват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabatajabata Отговорено Септември 16, 2006 Share Отговорено Септември 16, 2006 Мартин Гор - за целия ми живот ...Моцарт - и за след това (още на "Requiem aeternam dona eis, Domine..." не мога да си удържа сухи очите). Някъде около след малко в класацията от прахообразните (REGARD) идва и Верди, а от съвремието на съответно стъпало Roger Waters. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dea_gessi Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Да прибавя и моите любими - Й. Брамс (Унгарските танци са едно от любимите ми негови произведения, заради емоцията), И.Калман, Петър Динев (най-много ме кефят от неговите произведения "Ориенталски мотиви"), Бела Барток... Чайковски, Стравински, Вагнер, Вивалди и от съвремените групи - Стрингс, АББА, Стратовариус, Т. Холопайнен.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dany Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Т. Холопайнен.... Туомас rulez Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts