Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно питане имам ....


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте , искам да питам тези , които имат инфо да ми препоръчат някоя и по възможност не някоя супер сложна и профи програма за замяна на аудио файл в клипче снимано да речем с цифров апарат - имам предвид ако решиш да си направиш любителско видео клипче с коя програма може да се направи , ако разбира се тая е само една , защото подозирам че може да се окаже , че за целта ще са необходими повече от една програми , но да не се правя на специалист :rolleyes: . виждам че в Кюбейса има опция за обработка на аудио файлове на видео носител но , на мен ми трябва програма с която да мога да заменя аудио файла , като разбира да мога да го намествам където искам , и после да сейфвам готовия продукт в някой от разпространените видео формати от типа AVI, MPG и т.н. , предварително благодаря за информацията . живи и здрави . Цеко :D

.... понеже не съм много наясно с тази материя се извинявам ако съм задал въпросите по наивен начин , но това е реалноста - човек не може да е специалист по всичко <_<

... ще съм благодарен ако имената на програмите изписвате на латиница за да мога да ги ''търся'' в ''нащте'' сайтове ;)

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зависи в какъв формат е видеото, защото някои камери записват в КуикТайм, който е нередактируем. За МПЕГ/АВИ файлове ако искам да кълцам и лепя или да подменям аудио използвам само VirtualDubMod. Също и за мачкане на видео. Безплатен е. 1МВ.

Ако ще го ползваш само за това е безумна идея да слагаш Вегаси, Премиери и т.н. тежки софтове, които имат малко по-друга задача. Инак софтове по темата мога да изреждам до утре, че съм ги тествал всички и все са шит... :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... не знам дали може да се свали в буквалния смисъл , това което аз правя ако ми се наложи е че ползвам опцията на аудио каратата Креатив , в миксера има опция - What you hear -слагам на нея и записвам с аудио програма - Wavelab да речем в реално време , може да има и по тарикатски начин за сваляне на аудио файл от видео от нета , ама аз поне не го знам . това е . желая успех . Цеко :blush:

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... не знам дали може да се свали в буквалния смисъл , това което аз правя ако ми се наложи е че ползвам опцията на аудио каратата Креатив , в миксера има опция - What you hear -слагам на нея и записвам с аудио програма - Wavelab да речем в реално време , може да има и по тарикатски начин за сваляне на аудио файл от видео от нета , ама аз поне не го знам . Това е една от причините да запазя Креатива като аудио карта - има М-Аудио Аудиофил но там , както може и да се очаква точно такива опции от типа - What you hear- няма . нямам представа дали подобна опция има във повечето аудио карти . това е . желая успех . Цеко :blush:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... със съществената помощ на нашия гуру в областа на видео обработката RockoBG най после е факт и първото ми клипче с подменено аудио - правено е със Сони Вегас 7.0 размера на видеото е 320 на 240 а бит рейта е 160 кбс на аудиото - формат MPG . освен това е снимано с цифров апарат Сони и поради този факт като се мръднеш малко се размътва образа за части от секундата докато фокусира ама това е бял кахър дето се вика .... е оказа се че две крушки по 75 вата са крайно недостатъчно осветление за видео ама карай ... другия път ще знаем . а ето го и клипчето - набързо направено със Ревалвер мк2 на фона на ез дръмър ..... освен това се оказа че е притеснително да те снимат като свириш ако не си го правил друг път пред камера , дори и ти да си пускаш камерата :thumbs_up: ...... карай .. да е весело . ето клипа http://media.putfile.com/my-first-video--audio .... живи и здрави . Цеко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.