killer Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 (Редактирано) На Щурците има две песни които са ми особено любими, едната е "Клетва" другата е "Среща". Преди време разписах солото на "Клетва" и след това колегите от форумът който ми оправят тайминга на всичко което вадя ( те си знаят кои са .... обичайните заподозрени ... Baby Thomas и Lord Of Darkness , тези който са чували извадено от мен соло знаят че съм скаран със гитар про) я извадиха цялата и я сглобиха и така допълнихме песента към архива за Български песни на форума. Днес реших да извадя солото на тази страхотна Българска песен, знам ... солото не е китарно но винаги ми е харесвало и реших да го извадя и споделя със вас. Когато намеря пак време ще запиша и видео на солото. Както винаги очаквам конструктивни критики и коментари. Щурците - Среща (соло) Гитар Про 4 Щурците - Среща (соло) Гитар Про 5 E||--20b--------17-----------------------------------------------------|| B||-----------------20--18--17br~-------------------------------13-----|| G||------------------------------------17s---14---12------14--------14~|| D||--------------------------------------------------------------------|| A||--------------------------------------------------------------------|| E||--------------------------------------------------------------------|| E||------------10-13b--------10----------------------------------------|| B||---------10-------------------13----13b------13~----10--------------|| G||------12------------------------------------------------12s------14~|| D||--------------------------------------------------------------------|| A||--------------------------------------------------------------------|| E||--------------------------------------------------------------------|| E||------10-13-13br-------10-13-13br-------10-13-13br-------10-13-13br-|| B||---10---------------10---------------10---------------10------------|| G||12---------------12---------------12---------------12---------------|| D||--------------------------------------------------------------------|| A||--------------------------------------------------------------------|| E||--------------------------------------------------------------------|| E||10----------------------------------------------------------------------------|| B||---13-10--------Т-------------------------------------------------------------|| G||---------12br--24br--10---12p---10h-12p-10h-12p-10h-12p-10h-12p-10h-12p-10-12b|| D||------------------------------------------------------------------------------|| A||------------------------------------------------------------------------------|| E||------------------------------------------------------------------------------|| E||---------------------------------------------------------------------|| B||----13------------------------------------13-------------------------|| G||12br---12--10-12-10---------10---12b----------12br------10-----------|| D||------------------------12----------------------------------12-10-12~|| A||---------------------------------------------------------------------|| E||---------------------------------------------------------------------|| п.п Съжалявам че текста е толкова криво написан но много яко излизаше от екрана!!! Марио Редактирано Октомври 22, 2007 от killer Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Готов си , пич Ето редакция на самото соло . Само трябва да намеря време да забъркам и барабаните , и баса ... Дано съм бил полезен : Линк към сайта - най-отдолу е доунлоуд линка Сори за хоста , killer , дай мейл да ти го пратя, че да го качиш в датата . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Страхотна работа и на двамата! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 sreshtabacking.gp5 Ето и вариант с лек бейкинг отзад , качен вече на сайта с любезното съдействие на musicman Цитирай
killer Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 Невероятна работа си свършил , звучи убийствено, както винаги е удоволствие да се работи с вас! Поздрави!!! Марио Цитирай
musicman Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Който иска да причачва табулатури да ми се обади на ЛС. Цитирай
Gibson Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Сори за офтопика, ама гитар про то уж го плейва пък никъв саунд не излиза.. Така е с всичките български табулатури ,които имам. Пробвах и с изключен рийл саунд енджин, и с включен ,ама няма звук. Иначе с файловете, свалени от Ultimate-guitar примерно няма никви проблеми. Някой има ли идея откъде може да е този феномен и как да го оправя? Цитирай
Recommended Posts