TheNephilim Публикувано Октомври 18, 2007 Публикувано Октомври 18, 2007 Като съдя по мненията повечето тук сте доста напред. Много ще съм благодарен ако помогнете със съвети. Въпроса ми е от къде в Бг. мога да си купя приличен бас за до 2000лв. Препоръчаите ми и марка, модел. В момента имам YAMAH RBX made in china, приличен е за парите си, но както знаете китаиците си оставят пръстите на места. Говорих с ощя няколко човека със същия модел и при всички тях Е -4-та струна е по силна и има пукне което при запис е доста кофти. Реших да си взема нещо прилично и затова ще съм благодарен ако помогнете със съвети. п.с. Съжалявам ако повтарям и вече има такава тема. Благодаря предварително. Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Ако не си объркал броя на нулите ( ) най-добрия вариант е да не разчиташ на това което се предлага в БГ, а да поразгледаш в Европа. Разни интернет магазини - thomann.de, musicstore.de, musik-service.de, gak.co.uk и пр. Не знам какъв инструмент търсиш, но почти всички имат възможност за връщане на стоката ако не ти хареса, което облекчава доста положението Погледни и страницата warwick.de - имат секция за инструменти втора ръка и от време на време има доста добри оферти, ако такъв тип бас те интересува, разбира се. Цитирай
kolega Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 В момента имам YAMAH RBX made in china, приличен е за парите си, но както знаете китаиците си оставят пръстите на места.Говорих с ощя няколко човека със същия модел и при всички тях Е -4-та струна е по силна и има пукне което при запис е доста кофти. Тука си прав. Това проблемче малко дразни, наистина... Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 От където щеш и както щеш си го купи-fender jazz bass,я с прагчета,я без както искаш.там е истината.Ако искаш даже и с 5 струни си земаи... Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 там е истината (в джаз бас) за теб и за мен също но някой може по да го кефи п-басс примерно Цитирай
TheNephilim Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 Благодаря ви ,приятели! Цитирай
Fib4ik Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Благодаря ви ,приятели! Jazz bass ! ... Fender Jazz bass !!!!!! JAZZ BASS !!!!!!! Цитирай
Jason Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Аз бих се пробвал да си намеря Alembic на старо, въпреки че най-вероятно ще се окаже доста трудно Всеки с вкуса си Успех при търсенето! Цитирай
Vlad Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Аз пък бих говорил с Диката от Пловдив да ми направи точно такъв бас, какъвто искам. Пробвал съм две-три негови баскитари и твърдя, че не отстъпват на никой друг купешки бас. Влад Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 зимай си джаз бас и си свиркай братчед... Цитирай
syko Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 Като съдя по мненията повечето тук сте доста напред. Много ще съм благодарен ако помогнете със съвети.Въпроса ми е от къде в Бг. мога да си купя приличен бас за до 2000лв. Препоръчаите ми и марка, модел. В момента имам YAMAH RBX made in china, приличен е за парите си, но както знаете китаиците си оставят пръстите на места. Говорих с ощя няколко човека със същия модел и при всички тях Е -4-та струна е по силна и има пукне което при запис е доста кофти. Реших да си взема нещо прилично и затова ще съм благодарен ако помогнете със съвети. п.с. Съжалявам ако повтарям и вече има такава тема. Благодаря предварително. Зависи каква музика свириш, но Fender или Music Man ще ти свършат работа. За такава сума можеш да си купиш много добър инструмент. Успех Цитирай
Recommended Posts