ruidolff Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Вихро, как са хавите с барабана? Рудолф Цитирай
vihro Отговорено Март 12, 2008 Автор Отговорено Март 12, 2008 Чакам си хардуера от Англия и написах туториала до тук,като инсталирам железата ще постна новата тема.Ако искаш ще ти пратя снимки да видиш финиша с двете масла Сори за офтопика. Цитирай
ruidolff Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Направо съм щастлив, когато имам интернет. Да не бях подписвал договор за 1 год. с въпросните доставчици щях да ги сменя веднага. Нейсе. Радвам се че нещата вървят, жалко че не мога редовно да се включвам по темата и по други интересни теми. Каквото можеш пиши и изпращай, а аз когато мога да влизам ще ги виждам нещата. Успех, друже! Драго ми е, че не се отказваш и вървиш упорито напред. Рудолф Цитирай
vihro Отговорено Март 18, 2008 Автор Отговорено Март 18, 2008 Днес получих хардуера,утре инсталирам и скоро пускам туториала с доста снимки Цитирай
ruidolff Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Ей, страхотно! Моля, внимавай, карай полека и обмисляй всяка стъпка. Стискам ти палци и страшно се кефя, когато се получава нещо готино. Гледай барабана да стане както трябва, не бързай заради снимките. Хайде, успех, късмет и добър край! Ники Цитирай
ruidolff Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Нищо няма да питам, просто ти казвам, че продължавам да стискам палци! И аз си мислех, че монтирането на хардуера не ща е проста работа. Успех, друже! Рудолф Цитирай
vihro Отговорено Март 25, 2008 Автор Отговорено Март 25, 2008 Готов съм напълно и до 1-2 дни пускам тюториала с много снимки.Дано повече хора да опитат алтернативните на тунга масла Цитирай
ruidolff Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Изкефих се! Най-сетне успях на спокойствие да прочета туториала! Инструкцията е много точна и написана на чист български език, грамотно и интелигентно! Голяма благодарност от мен за перфектно поднесената информация. Туткалът не е подходящ за лепене на барбани. Може спокойно да изтриеш това изречение от технологията, макар че има начин да се направи водоустойчив. И, да, на запад продължава да се използва само от майсторите на цигулки, виоли, виолончела и кантрабаси и при реставрацията на старите италиански инструменти. Е, и аз го използвам. Лепилото, което ти си използвал, е полиуретаново за монтажно-строителни дейности. Написал си нещо чудесно и това е достоен завършек за една истинска "епопея на барабанчето". Успя от началото да края да минеш през всички перипетии и завършиш работата! Ето, това е, което ме кефи най-много. И, разбира се, отличният резултат на края! Искрени поздравления за твоя успех! Рудолф Цитирай
Recommended Posts