Man0waR Scott Culumbus#1 Публикувано Октомври 13, 2007 Публикувано Октомври 13, 2007 (Редактирано) Пускам тази тема защото вицове и смешки за музиканти има много малко, а да не говорим за барабанисти. Ето един виц, надявам се и вие да се включите: Концерт на едикоя си група, интрото на поледната песен е и вокалиста си забрява текста . Отива при китариста: - Човек къв беше текста на тая ши*ана песен, ше земем да се осерем на кряа на концерта, тъкмо ни аресаха. - Не знам, питай басиста Той пита басиста за текста, но и той не знае, казва му: - Питай барабаниста. Вокала отива нервно при барабаниста (а той през тва време - бум тряс, бум прас) и го пита с надеждата да знае: -Какъв беше текста, да му....... А барабаниста казва: -Пич на коя песен сме? Редактирано Октомври 13, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1 Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Хахахаха, баси якия виц!!! Тоя не го бях чувал, защото е повторен само 800 пъти в ето тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1168 Цитирай
chlen Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Пускам тази тема защото вицове и смешки за музиканти има много малко, а да не говорим за барабанисти. Младеж, вицове за музиканти има колкото щеш, да не говорим за барабанисти и басисти. По-добре пусни тема за блондинки Цитирай
GroOveR Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Очаквам да чуя някой виц за барабанист... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Една истинска случка от мен,която звучи като виц Един приятел скоро бил в магазина на Ямаха и се възмутил от високата цена на някакъв чинел.Попитал продавача,на какво се дължи това и получил следния отговор: -Цените са високи,защото в световен мащаб металите поскъпнаха !!!!!! Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 :hysterical: Tва ме разби! Следва: Поскъпват палките щото дървесината поскъпва. :hysterical: :hysterical: Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Има вече такава тема и е редно тази там да отиде, но и аз ще споделя една истинска история от своята младост, все пак: Репетиция, свирим ново парче. Свирим. Свирим и барабанистът не може да го хване. Китаристът избеснява и започва да му се кара. Барабанистът пак нищо не може да изсвири и накрая казва "кво искате бе, аз това не съм го чувал никога?!". Тогава китаристът съвсем полудява и му казва "Това е наше парче..."... ... ... ... Барабанистът казва "Верно ли бе - ебати якото!"... ... ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Барабаниста е най-добрия приятел на музиканта. Цитирай
Moarein Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Преди години (1989 да бъда точен пуснаха на последния етаж в ЦУМ китари кремона - електрически, черни. 220 лв беще цената доколкото си спомням. Естаствено веднага реши да я купя - просто късмет - тогава по магазините нямаше нищо. Имаше няколко китари изложени, взех аз една и почнах да си дрънкам и да я разглеждам. Дойде лелката - знаете едно време лелките в ЦУМ - 100х120 с едно кожухче без ръкави и вика: - ще купувате ли китарата или не? - ами трябва да я чуя - казвам - какво има да и чувате - или я купувайте или я оставете и не я пипайте! Ако всеки почне така да пипа докаде ще стигнем.... Няма да коментирам нататък - просто малък спомен от социализма Цитирай
Jorkata Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Хехе И аз имам един виц значи свири бандата и всички мрънкат на барабаниста- тва така, онова айде по-така........и барабаниста хвърлил палките....и извадил една бухалка и набил(набол) всички останали........после седнал да си посвири..... Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Говорят си два тъпана:-На последната сватба, тъпанджията яде повече бой от мене. 2 Цитирай
Recommended Posts