XeRo Публикувано Октомври 12, 2007 Публикувано Октомври 12, 2007 Мойте кавъри Всичко, което запиша или по-точно имам време да запиша го слагам в профила си Моля поне да си кажете мнението, защото ми е интересно кой какво мисли Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 Евала!!! Продължавай смело. Смело Смело ама до къде ще стигна с начина на пеене си нямам и представа :/ Цитирай
john Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Браво, приятел, продължавай в същия дух! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Добре си, бе! Аз чух само 2, но мисля да изкажа градивна критика: - пусни си бекинг, а не самата песен; - научи по-добре текста; - запиши аудиото през самия микрофон, смеси го с МР3 бекинга и го сложи върху видеото (а не директно от уеб камерката, както ми се струва, че си направил). Успех ти желая!!! Цитирай
Nightmare81 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Пич нашата банда остана без вокал ,а като слушам в стилово отношение ще има точка на пресичане . Само дето сме от Варна . Ако имаш път насам пиши Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Отговорено Октомври 15, 2007 Добре си, бе! Аз чух само 2, но мисля да изкажа градивна критика: - пусни си бекинг, а не самата песен; - научи по-добре текста; - запиши аудиото през самия микрофон, смеси го с МР3 бекинга и го сложи върху видеото (а не директно от уеб камерката, както ми се струва, че си направил). Успех ти желая!!! Мерси за критиката За учене на текста не е проблем, за последната точка за смесването си прав, още хора са ми го казвали, но проблема е че доста играчка ми става, а пея по доста и нема да ми стигнат нервите да го преправям всичко )) апък и саунд картата ми е доста стара и всичко звучи ужастно :/ Пич нашата банда остана без вокал ,а като слушам в стилово отношение ще има точка на пресичане . Само дето сме от Варна . Ако имаш път насам пиши Ноември месец ми се очертава да имам път натам, може да се уговорим нещо даже едно друго момче, което е вокал учи вмомента във варна и пее страхотно, проблема е че си има банда от доста време :/ иначе можеше да ви пратя него. Цитирай
Nightmare81 Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Пич нашата банда остана без вокал ,а като слушам в стилово отношение ще има точка на пресичане . Само дето сме от Варна . Ако имаш път насам пиши Ноември месец ми се очертава да имам път натам, може да се уговорим нещо даже едно друго момче, което е вокал учи вмомента във варна и пее страхотно, проблема е че си има банда от доста време :/ иначе можеше да ви пратя него. Как се казва , може да го познавам . Групата му коя е ? Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 16, 2007 Автор Отговорено Октомври 16, 2007 Violentory се казва бандата, той се казва Димитър Ако не си ги чувал скоро ще ги чуеш Очертава се скоро да се видят от доста хора Цитирай
Recommended Posts