Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Абе,ако си от СФ,ходи в РФ и си харесай нещо.

Никой не може да каже на теб кво ще ти е удобно.

Безмислена тема..

А това що ще рече?-

Цитат
и да е по Стратокастър, щото така съм свикнал и тия извитите грифове въобще не ми се струват удобни.

Щото Стратокастера е с "извит" гриф :greenangel:

Редактирано от Hillbilly
Отговорено
  Overdrive написа:
що ти да не си пробвал???????

Нe, точно пoради което и не изключвам абсолютно напълно възможността да случи пича и на бройка скуаер :)

Отговорено

Хубавите скуаяри се преди 20тина години.Тия които сега се продават нямат нищо общо.Аз съм свирил с поне 10 различни и всички те не са нито по добри,нито по лоши от всички им подобни в този клас-просто за тези пари толкова

Отговорено

Ако може да продължа оффтопика, ама не мислите според мен....... Скуаиър имат 4 серии китари (толкова са ми познати на мен) Bullet, Affinity, Standart и Deluxe....От тези 4 серии първите две повечето са боклуците, за които говорите, които не са по-далече от беринджерите, има и някои добри бройки..... ама Standart и Deluxe сериите 450+ лева дето са може да се купи нещо дето ще е доста над нивото си. А след мод може да стане по-добър и от мексикански фендър...

Ама той пича си е решил, че металия ще свири Ибанеца ше му свърши работа.Обаче Ибанеца само за тва става, а с някой Squier Standart /Deluxe Stratocaster HSS примерно ще може освен метълии да свири рокче блусче, сичко :)

Отговорено

Само искам да уточня,че говоря за Скуаярите обсъжданинай често из форума(250-300 лева).Иначе,разбира се има и по добри,но и цените им са приятно по високи .Но това не променя факта,че истински добрите Скуаяри отдавна вече не се правят.

Отговорено

и ако си вземеш скуаяр и ако има вибратор ,намери начин да го застопориш и не го ползвай никога

защото ще има да настройваш постояно

по точно ако искаш качествена китара ,изчакай събери пари и вземи нещо за 800-1000лв

за да не сменяш постояно китари :)

Отговорено
  kolio_k написа:
Аз съм свирил с поне 10 различни и всички те не са нито по добри,нито по лоши от всички им подобни в този клас-просто за тези пари толкова

Абсолютно вярно.

При китарите в най-ниския клас няма разлика в качеството между отделните марки.

Всичките са един дол дренки, както се казва.

Имам Скуайър Стандарт, кото съм модвал собственоръчно и в крайна сметак от него стана доста приятна китара.

Повтарям и подчертавам - след нечовешки тежко модване.

Отговорено

и аз имам стандарт - от 2 години насам постоянно модвам и ми остана само един адаптер да сменя - като си направих сметка цялата работа излиза 400-500лв допълнително поне :icon_shithappens:

иначе под "хубава бройка" евтина китара аз разбирам китара от свясно дърво - което след смяна на целия хардуер и електроника има потенциал да звучи добре (например за афинити скуиерите се говори че не стават за това)

няма никакъв шанс китара за 200-300лв ще звучи супер както е фабрична със скапаните адаптери и хардуер :hysterical:

Отговорено

а що пропускате vintage modified серията с duncan designed humbucker адаптер и други нови екстри, бла бла бла...

http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0301200530

някой има ли впечатления от тях щото съм мернал една:

http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0301210574

Отговорено
  Lord Of Darkness написа:
За 600 лева като за метъл виртуоз мога да ти предложа Ibanez GRG270B :wallbash:

Ето и една снимчица

IbanezGRG270BBK.jpeg

Тази китара нова ли е? Може ли да се види?