goqe Публикувано Октомври 3, 2007 Публикувано Октомври 3, 2007 (Редактирано) Скоро (до нова година) смятам да си купя китара. Мисля че да поръчам извън България е най-добре. Разгледах из нета и видях това Идва с усилвател с вградена тонколона,кабели,2 перца и най-важното : BC Rich Warlock Guitar Родителите ми са готови да дадат до 500 евро за китара заедно с обурудването. Те са в Испания затова плащане чрез кредитна карта или банкова сметка няма да е голям проблем. Въпроса ми към рабиращите е дали си заслужава? Удобна ли е китара? Как е с ефекта? Редактирано Октомври 3, 2007 от goqe Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Това е BC Rich Beast, не Warlock. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Правилно отбеляза колегата .т'ва не е Уарлок.. ский тука един под 500 евро Уарлок с КИнг Трайбъли.....на бати......... тая дету си показал по горе прилича на 220 еврова.. не че е зле де но пасти папа спрямо тая горе Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 ^още един глас в подкрепа на горният пост на jFog Цитирай
vlex Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 ... който ако някой разясни кое за коя от горните китари бе казано ще има доста по-голям коефициент на разбираемост от средностатистическия тъп юзър (мен например ) Поздрави, Влад Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Удобна ли е китара? едва ли Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Goge, ако питаш за тази, която ти си показал - това си е B.C. Rich Beast. И е страшно неудобна - и за седнал и за свирене прав, защото тия ръбове ти се забиват постоянно по тялото. Може би за прав е малко по-добре, но седнал...тоя горния ръб ръга точно в сърцето Единствено би била удобна, ако си заклет true блек металист и си покрит отгоре до долу в кожи, брони и шипове, които да са в тон с китарата Vlex, за поста - JFog казва, че Warlock-ът с червените ивици, който показва, е по-добър от Beast-a от първия пост Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 При китари с такива форми,последното за което може да става въпрос е удобство.При тях всичко е въпрос на дизайн,просто те кефи или не Цитирай
hed Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 За какъв стил ти трябва тази китара? Щом си си харесал такава китара вероятно говорим за метъл. А ако копаш в тежките стилове, защо не помислиш и за седемструнка? От друга страна тази китара няма тремоло, което може да е предимство, а може и да ти липсва. Помисли какво търсиш в една китара и тогава избирай виж и тук thomann.de Цитирай
goqe Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 Пак обърках Beast с Warlock. :Р Както и да е - от сайта, който даде hed (благодаря то много) разгледах и реших да се откажа от предложението, което си бях наумил (и заради което бях започнал темата0. Грабна ми окото http://www.thomann.de/gb/bc_rich_warlock_metal_master.htm. Все още съм с 5 месеца опит в свиренето (няма ден в който да не свиря), но китара ми харесва много. Проблема ми е дали звучи добре. И може да прозвучи малко тъпо - дали тези заострени краища, когато си движа ръката по грифа да ми причини някакви големи затруднея при свиренето прав или седнал. Все още съм нов с марките китари и обурудване и се надям на компетентно мнение. Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 аз никога не бих свирил на нещо което ми е неудобно затова те съветвам да се поразходиш по магазините и да пробваш и други китари не само такива които на вид са добри ами и на усещане (удобство) пък ако си решил BC rich http://www.visiarts.com/ от тук поне си спестяваш доставката Цитирай
Er6m Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Привет, темата е адски стара, знам, но не исках да отварям нова която да е същата практически. Въпросния Warlock го има в момента в малкия цум (Сф) на цена около 380 лева. Предстои ми купуване на китара (имам една стара електрическа, която по-скоро ме кара да не свиря на нея от колкото нещо друго), та мисълтта ми е в тоя ценови диапазон ~400 лева струва ли си като покупка ? Лично аз не съм свирил от години, ходех на уроци преди доста време (ходех малко) и сега възнамерявам да свиря отново и може да се каже, че това ми е "първата" китара (на практика 2-рата ама тая в момента дето имам не я броя много). Там имаше разни "ибанци" за тези пари и т.н. за това питам Лично на тоя Уарлок съм му фен на формата - адска и мисля че тези китари се купуват най-вече заради формата Какво ви е мнението за тази китара и за тези пари ? Някакви предложения и коментари ? Благодаря Цитирай
abductor Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Въпросният Warlock, който си видял малкия цум е по-скоро нещо такова, а не като показания на снимката по-горе. Аз лично не съм свирил на такъв (той е за начинаещи, има даже ги има в старт пакове), но съм свирил на по-скАпи и мога да кажа, че хич не са удобни с тия ръбове. Не бих препоръчал за начинаещ китарист, по-добре нещо с по-стандартна форма за тия пари, но ако въпреки това те кефи - вземи си го, но имай предвид, че в никой случай няма да свири като на Кери Кинг китарата Цитирай
Stiliqn Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 изглежда яко но смятам че си заслужава да си взимаш китара с такава форма, ако ще я показваш..щом ти е първа по-добре заложи на удобството Цитирай
TONY Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Като някой зададе такъв въпрос и последват много мнения, каква по-друга китара да си вземеш. И така от китарка за 400, съветниците могат да те насочат до китара за 2000 - 4000 лв. Щом те кефи - взимай. Предполагам е серия бронз - напълно адекватна е цената и. БС Рич, предлагат тази форма и в по-висок клас серии. Например Уорлок серия платинум е по-висока. NJ - още по- тя вече отива някъде 1200-1400 лв. Но както сам казваш, нямаш сериозни намерения и мераци, значи бронза би трябвало да ти върши работа. Цитирай
Recommended Posts