simeon4o Публикувано Септември 23, 2007 Share Публикувано Септември 23, 2007 Еми пак старото. Секо мнение е добре дошло. http://media.putfile.com/Master-of-pupets-rairash-li Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Септември 23, 2007 Share Отговорено Септември 23, 2007 Бравус , фен си яко !!! единственото е да поработиш малко върху миса и иначе си се представил ЯКО ! Направо те виждам как мяташ буйна грива , а съседите викат : "РОК ,РОК искаме РОК !!!!!!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simeon4o Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2007 Ае некой да го изпее ве. Не се праите, 4е не слушате металица! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bony Отговорено Октомври 8, 2007 Share Отговорено Октомври 8, 2007 na първо слушане 1песента се свири с удари само на долу наистина е много трудно но ако тренираш достатъчно ще стане 2винаги свири с метроном ако искаш да станеш добър музикант извинявай ако съм те засегнал с нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Аз слушам металика и то съм голям фен :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Не знам дали всичките китари ти си ги записал, но ако е така браво. Много добре се е получило, само вземи да оправиш малко терците на бавното соло,щото доста се разминават, а другото соло,ако си го записвал ти,звучи страхотно ! Още веднъж браво. Имам и един въпрос към Bony - Защо трябва да се свири песента с удари само надолу, според мен това е абсолютно безсмислено мъчение за всеки китарист ? http://youtube.com/watch?v=3O4HOMPD-1E ето още едно доказателство ! (че се свири с удари нагоре и надолу) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 ^ Точно на това видео се свири с удари само надолу (поне аз така го виждам, въпреки ужасното качество на видеото) А става въпрос за куплета нали. На другите теми , може и да не са само надолу ударите, но на куплета да... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 Ultramega, сега се загледах и наистина си прав , но както казваш това е само за куплета. Извинявам се за оффтопика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Ноември 17, 2007 Share Отговорено Ноември 17, 2007 свиренето почти навсякъде е добре (струва ми се че към 0:35 примерно се разминава малко), звука не е много добре - над него може да се поработи още, трябва и по-тежък драйв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Ноември 18, 2007 Share Отговорено Ноември 18, 2007 (Редактирано) И аз съм фен на Metallica!!! Така че +1 от мен! Но...малко е неритмично - ако го запишеш на части ще е по-яко ми се струва, също така - не е лошо да е настроен баса в дял Б и ако малко вдигнеш барабаните в микса (но не чинелите, те са ОК), ще ми подейства още по-яко парчето! Но ме кефи - тФа е ваШното! ! ! Редактирано Ноември 18, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Ноември 20, 2007 Share Отговорено Ноември 20, 2007 Ама не на тремоло де! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Ноември 23, 2007 Share Отговорено Ноември 23, 2007 Аз също съм фен на Металика и мога да кажа супеееер Прави са колегите, че малко на някои места избързваш и че трябва малко по-тежък дисторшън, но иначе много ме кефи :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Ноември 23, 2007 Share Отговорено Ноември 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=O5gHjJOEe_8 ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 На мен пък точно бързото соло нещо не ми хареса... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts