9teen8t9 Отговорено Май 6, 2011 Отговорено Май 6, 2011 YAMAHA MUSIC MEGASTORE бул. "Искърско шосе" № 7 отиваш, тестваш, избираш, купуваш. Цитирай
golfabitch Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Пичове темата е от 2007.Автора отдавна си е избрал китара според мен. Цитирай
Rezachka Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Темата е стара, но аз също в момента търся един модел LTD, и исках да попитам дали ги има някъде, освен в musicworld и visiarts? Цитирай
Ламби Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Pro music tools има всичко и цените са по добри. Цитирай
Rezachka Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Забравих да спомена че търся български магазин, но явно няма. Цитирай
Ламби Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Във Варна по нова година в Динакорд имаше някакво ЛТД,но какво беше нямам спомен.За съжаление така стоят нещата в БГ. Цитирай
peter maksimov Отговорено Април 16, 2015 Отговорено Април 16, 2015 А ако въпросната китара я няма в thomann.de възможно ли е някой от местните дилъри да я достави? Става въпрос за тази http://www.espguitars.com/products/9960-esp-frx-ctm-stblksb?category_id=1963492-frx-series-guitars 1 Цитирай
Rezachka Отговорено Април 16, 2015 Отговорено Април 16, 2015 Попитай във Musicworld, можеш имейл да им пишеш, отговарят бързо. Последно ми казваха че следващата доставка ще им е края на месеца, или началото на следващия. Те ги взимат от дистрибутор Цитирай
ZLE Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Тази е ESP Original .С настоящия курс на долара струва към 9000 лв.Forest са доста специфични като форма и май-май в Европа никой не смее да ги вземе на склад.Ще ти е нужен доста късмет... 1 Цитирай
peter maksimov Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Така е, наистина си е рисково да вземеш да държиш подобна китара на склад, но пък от друга страна живеещите в Европа са доста ощетени от тази гледна точка, защото излиза че ако не си от щатите е доста трудно да си купиш китарата, която искаш, особено ако говорим за къстъм серии, да не говорим пък че шанса да я пробваш преди да я закупиш клони към нулата... Цитирай
ZLE Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Sorry за оффтопика,ама сигурен ли си,че искаш да вложиш толкова пари точно в ТАЗИ китара? 1 Цитирай
sardaesox Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Що, китарата е красива, но в контекста на горното ще кажа, че китара която не съм пипвал повече няма да купя онлайн.Поне трябва да си пробвал такава със същите характеристики на грифа - радиус, ширина на нъта ( на мен 42 мм ми идва тясно, 43-ок), дори профила на напречното сечение на грифа е важен, от C до D на мен разликата ми идва усещаема. Както и да е, просто се изказвам. Цитирай
boreto Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Пиши ми лично, мисля че мога да ти помогна да си я намериш. Цитирай
Recommended Posts