kolio_k Публикувано Септември 16, 2007 Публикувано Септември 16, 2007 Намерих баса и барабаните на един стар диск и врътнах отгоре набързо и една китара по спомени(извинявам се на феновете на СРВ ).Ако на някой му допада,да драсне една жичка отгоре Mary had a little lamb Записа е рудиментарен Цитирай
nip Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Поздравления! Интрото се е получило страхотно! Ако това е набързо не ща и да мисля какво ще се получи ако се захванеш да я свириш сериозно... Mary Had a Little Lamb е една от любимите ми! Особено версията на СРВ. Оригиналът на Бъди Гай е малко по-заспал, но пък той е записван доста по-отдавна... С удоволствие бих драснал една жичка, но съм доста далеч от необходимите умения за да направя нещо смислено, а и към момента знам само интрото. Продължавам опитите и разучаването... Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 Радвам се ,че ти допада.Не се колебай и драсни нещо отгоре ако те влече.Джема е за густо и единствено важно е да се свири за кеф Цитирай
ivp Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 (Редактирано) kolio_k, както винаги сърцато и с майсторлък! Парчето наистина си е стандарт в блуса, едно от любимите ми. Ако имах подходящата техника, бих се записал отгоре Още веднъж, поздравления за китарата в инструментала! Редактирано Септември 17, 2007 от ivp Цитирай
noti4ka Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Поздравления!Получило се е много приятно-с кеф го изслушах...2 пъти Цитирай
Pandemonium Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Сърбят ме пръстетата да запиша отгоре един басец, ала нямам подходящата техника вкъщи, а и като съм по цял ден на бачкане Редактирано Септември 18, 2007 от Pandemonium Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 18, 2007 Автор Отговорено Септември 18, 2007 Много ви благодаря на всички за топлите отзиви.Ще бъде още по добре ако някой също се включи с пеене или свирене Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Ето повод да си пробвам микрофонут (чисто нов купен преди 3 месеца и неизползван оттогава). А като измъча нещо да наподобя оригинала ш'се включа, че ми стана интересно как ше излязат бъдигайските пинизи в т'ва темпо (не че има съществена разлика). п.с. ма ше лупам през софтуер, че у нас децата спят... Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Аз бих свирнал,ама ^^Роко,баце нали щехме да барнеме по компа да мога да пиша и аз бре? А Кольо кърти,както винаги-и със саунд,и че е врътнал рифа малко по-различен. Редактирано Септември 18, 2007 от Hillbilly Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 ми, куре в момента мойто аудио е в ужасно състояние и тайно се надяавам да се прибера овреме днес да да си орпавя рекорд-шитните. Просто нямам време. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Хубаво,аре като си по-свободен свирни.ще да има . (мале,оспамихме темата с чат..) Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 Понеже няма(засега надявам се) кандидати,реших аз да врътна едно солце,тамън да си пробвам новото драйвче.Нямах много време да се занимавам със саунда,пък и нарочно гледах да е суров(без пудри от компа).Саунда е правен с тюбскриимър като буст за Другия драйв(OCD Fulltone) и от там кубе,мик и саундкарта. mary-jam Свиренето би могло да стане и по добре,но този тип наистина иска много подръжка,а аз напоследък хич не свиря такива неща.Интересно ми е каква китара мислите че съм използвал-със сингълкоил адаптори или с хъмбъкъри(ритъм китарата е Фендер,но солото не е ) и какво мислите за саунда п.п.Хайде колеги,никой ли не ще да посвири блус Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Nice Струва ми се, че е с сингъл койл или е сплитнат хъмбъкер - причува ми се характерен брум, може и да се бъркам. Цитирай
TNT Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Има ли значение с какви адаптери свириш? Парчето е много готино и звучи доста сносно.Успех и с други блусарии. Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 :recourse: :recourse: :recourse: евала братле много якоооооооооооооооооооооо :bravo: :bravo: :bravo: Цитирай
Recommended Posts