Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко джаз


kolio_k

Recommended Posts

Това са видеа от един от последните концерти с квартета ми.Записа ,както може да се очакава от видео ,е гаден,но се разбира все пак.За да направя файловете по малки ,съм ги компресирал много и в следствие на това и картината е скапана.

i-will-cy

once-ago

Първото е на Скофилд,а второто е авторско

 

Ще се радвам на коментари(позитивни или не )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... много яко бе Кольо .... ама кво ли се чудя .... който може , го може .... а който го може си стои там , защото там може да свири такива неща пред публика която не държи да слуша Карандила на джаз фестивал ..... както и да е , евала приятелю :) :) :):recourse: . Цеко :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво , успех момчета , музиката която правите се вижда че е направена с хъс , а това е най-важното . :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушах само авторското,другото не ми е интересно да го чуя,може би друг път.

Красота,бе човек,красота!Много ме изкефи,звучи почти зряло.Има емоция.Саксофониста ти е направо разкош,благ тон и т.н. квото си трябва.Ако задържите този състав още няколко години и продължавате да мислите ваши неща,не знам... :):):D

Качвай още ваши неща да си слушам.

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се радвам на коментари(позитивни или не )

То пък интересно веей!

Споделете само, всмисъл наистина ми е интересно , от колко време се знаете ,а и от колко свирите заедно ?

мерци!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за отделеното време,като имам малко повече време ще гледам да кача още някое парче.

Иначе доста редовно съм свирил с тези музиканти(и всички заедно и със всеки поотделно)в различни формации и стилове през последните 4 години.Ако намеря записи от други проекти,бих могъл да постна нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... нямаше да се включвам ама .... цитат - ''...Много ме изкефи,звучи почти зряло....'' yotzzo , би ли ми обяснил какво точно имаш предвид с думичката ''ПОЧТИ '' .... естествено предполагам , че на базата на солидното си образование по елитни колежи за джаз , съчетано с солиден сценичен опит получен от свирене по реномирани джаз фестивали във формации на светила на джаза , ти имаш основание да правиш квалификации от типа ''ПОЧТИ ЗРЯЛО'' за неща пускани от музикант като Кольо ........ трудно ми е да пиша без да псувам на всяка втора дума ....... както и да е .....едно единствено нещо бих те помолил - ако за в бъдеще имаш още ''ПОЧТИ ЗРЕЛИ'' мнения би ли ми ги спестил , защото ми е писнало от ''корифеи'' на джаза ...... Цеко - неразбираш от джаз , но умираш от кеф да се заяжда с разбирачи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... нямаше да се включвам ама .... цитат - ''...Много ме изкефи,звучи почти зряло....'' yotzzo , би ли ми обяснил какво точно имаш предвид с думичката ''ПОЧТИ '' .... естествено предполагам , че на базата на солидното си образование по елитни колежи за джаз , съчетано с солиден сценичен опит получен от свирене по реномирани джаз фестивали във формации на светила на джаза , ти имаш основание да правиш квалификации от типа ''ПОЧТИ ЗРЯЛО'' за неща пускани от музикант като Кольо ........ трудно ми е да пиша без да псувам на всяка втора дума ....... както и да е .....едно единствено нещо бих те помолил - ако за в бъдеще имаш още ''ПОЧТИ ЗРЕЛИ'' мнения би ли ми ги спестил , защото ми е писнало от ''корифеи'' на джаза ...... Цеко - неразбираш от джаз , но умираш от кеф да се заяжда с разбирачи :hysterical:

 

Друже много съм ти признален,за високото ти мнение за мен,но Yotzzo си има право на собствена специфична гледна точка и аз нямам нищо против това(бях писал,че ще се радвам на всякакви коментари)

 

п.п.Токата и Вайчо благодаря ви много за коментарите (и емотиконите)

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм от компетентните в джаза и мнението ми е на лаик ,но на мен ми харесаха и двете парчета. :metalist::ok::) Оригинала на Скофилд не съм го слушал, но пак ми хареса изпълнението. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз много бих искал да чуя този квартет на някой от джаз фестовете...чисто като слушател изразявам гледна точка...много ми харесва целия квартет като отношение към музиката - особено авторското парче - с малко думи е казано много. Това е начина на свирене на големите - помня преди време така свириха в София Питър Ърскин и Милчо - с по три ноти :hysterical: без стойки и пози , чиста музика... Единствено имам лек коментар към барабаниста - на моменти ми е леко монотонен, дори и наистина хубавата фраза, която използва. Това си е чисто субективно мнение , всеки си има вкус...

В заключение ми става леко тъпо и депресивно - толкова добри музиканти има българи в чужбина, които не се чуват из България...айде елате де...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.