tocata Публикувано Август 27, 2007 Публикувано Август 27, 2007 http://media.putfile.com/the-3-th-day Днес го звърших и реших да споделя . Идеята ми това да е песен ,така це солото е информативно само Приятели ..... Приемем мнения всякакви Китарата е Gudin slim naylon el akustik. Звука нее много добър но тепърва ше го работя Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 .... вери гутише ..... пък и става за рисуване .... брава ..... а за звука не се коси .... много харно звучи .Цеко Цитирай
tocata Отговорено Август 28, 2007 Автор Отговорено Август 28, 2007 Тенкс гаис, мерси за споделените мнения. Цитирай
f1_sound Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Много красиво прекасно произведение, а и свиренето ти P.S. Иначе звукът може малко да блесне, защото на мен ми звучи малко запушено слушам го в момента в работата на монитори Тапко S5 на мойте Алесиси ще го чуя довечера а на тях по им вярвам Цитирай
tocata Отговорено Август 28, 2007 Автор Отговорено Август 28, 2007 Да прав си ,тепърва звука ще се работи , това е само китара с ревеб и нищо друго. Много се радвам це те кефи ,стараем се. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Единственото, което мога да кажа е: Запиши го с хубави микрофони в хубаво помещение, защото тая композиция го заслужава Цитирай
kolio_k Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 На мен много ми хареса,браво ,И саунда е готин Цитирай
SlipFly Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Браво това парче направо ... пф нямам думи Хубаво е да знаем че в родината ни има такива музиканти ! Цитирай
thedirt1 Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Много приятно звучи! Фен съм! Цитирай
Recommended Posts