Dilian Nedev Публикувано Август 22, 2007 Share Публикувано Август 22, 2007 Тези от вас , които харесват тази песен и са търси нещо като бейкинг трак , гитарпро файл или дори миди , знаят , че няма такова нещо в целия х'интернет . Доста странно . Играх си цял ден с барабани , хамънд и други . Написах си един миди файл . Озвучих го с малко VST , записах китари и бас , солото на хамънда също и ето нА! - имам си кавър . Приятно слушане : Линк към песента Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони Николов Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 Браво!!! Добра работа си свършил!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Аз пък нещо не чувам баса. Да не е зарад мойте колонки, не знам. Така се чува само клавир в началото и тупани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 23, 2007 Автор Share Отговорено Август 23, 2007 Аз пък нещо не чувам баса. Да не е зарад мойте колонки, не знам. Така се чува само клавир в началото и тупани. При мен и на мониторите , и на хай-фи-то , и на пауът колоните звучи даже с много бас в началото . Като го слушах единия път на мониторите орязах до 30Hz и може да съм засегнал нещо . Но при мен звучи добре А кажете нещо за самото изпълнение , звука е поправим , ама китариста/пианиста/басиста трудно се ремонтират Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Август 31, 2007 Share Отговорено Август 31, 2007 мен ме кефи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Септември 1, 2007 Share Отговорено Септември 1, 2007 Хареса ми само солото на органа/не е много "хамонд"/.Иначе е някакъв метал далече от настроението на парчето,което много харесвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) ^ E какво му е на парчето нали е кавър що трябва да е като оригинала? Редактирано Декември 14, 2007 от Mark Avrelii Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Много е готино! Браво! Играчката си е струвала! На мен ми харесва - к'во като е малко по-твърдо/металско... Ето - вече и интернетя си има Keep on Movin' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 15, 2007 Автор Share Отговорено Декември 15, 2007 Ивелине , ти пееш ли такива неща (предполагам разбираш накъде бия ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 16, 2007 Share Отговорено Декември 16, 2007 (Редактирано) ОК - ще се опитам! Редактирано Декември 16, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Декември 25, 2007 Share Отговорено Декември 25, 2007 Много сполучлив кавър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Януари 7, 2008 Share Отговорено Януари 7, 2008 Много ме изкефи инструменталът! Днес ми остана свободно време и се позанимавах да направя вокал. Ето го същия бекинг с Voice Over: Deep Purple - Keep On Moving Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 (Редактирано) Браво бе, unicorn! Голямо пънене е тая песен, с тия си-та, но си се справил много добре! Сега - проблемите (на къде без тях): - Липсва ми верб на вокалите - сухи са без него. - Защо цялото парче е в унисон? Ако не чуваш гласовете, мога да помогна. EDIT: Ей, родих една гениална идея - що не опитаме да го направим заедно, като оригинала?! Coverdale/Hughes Редактирано Януари 10, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 Браво бе, unicorn!Голямо пънене е тая песен, с тия си-та, но си се справил много добре! Сега - проблемите (на къде без тях): - Липсва ми верб на вокалите - сухи са без него. - Защо цялото парче е в унисон? Ако не чуваш гласовете, мога да помогна. EDIT: Ей, родих една гениална идея - що не опитаме да го направим заедно, като оригинала?! Coverdale/Hughes Ивчо, общо взето за нищо не става тоя вокал дето направих. Нито го изпях както трябва, нито го смесих както трябва, ама пусто време - все не остава! Lord Of Darkness ми писа и се разбрахме да го направя наново и да му пратя вокала той да го миксне. Но с твоето предложение нещата стават още по-интересни. Как да направим? Кой глас ти се пее? Как ще са куплетите? И в крайна сметка кой ще миксне хавата? Мен ми се върти нещо от сорта на: ти да изпееш единия глас, пращаш, аз слагам другия и ти или Lord of Darkness да го микснете подобаващо. How about that? П.С. Защо си останал с впечатлението, че цялото парче е в унисон?! Куплетите например са си на един глас, но сигурно заради ехото звучат по-гнусно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Януари 10, 2008 Автор Share Отговорено Януари 10, 2008 Суууупер !!! Аз лично бих ги микснал с удоволствие , само ги запишете на 48KHz / 16Bit , че да не стават фалове Аз пък защо не знам че в оригинала пеят двамата Мислех че е само Хюз . Иначе браво за идеята ! Ще се радвам да видя развитие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts