synchu Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 http://www.pro-technica.com/ не е ъпдейтван от сума ти време май.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 http://www.pro-technica.com/ не е ъпдейтван от сума ти време май.... ne на икономов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Налби, не помня synchu, и аз не съм спомням точно цената; prestige беше, естествено (за тази цена...) Редактирано Април 22, 2005 от Steve_Vai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 на Икономов http://mci-bg.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 на Икономовhttp://mci-bg.com/ a мерси! ама то освен снимки друго няма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) ами по-добре им пиши email, за да се разберете, аз така бях направил, но работата не стана Редактирано Април 22, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Ми доколкото ти знам вкуса, Налбантов, тамън си за Carvin И не само легасито - много модели има, дето да те заинтригуват. А и няма да ти излезе скъпо от xxxx. Имаше каталог за такива неща там, последния път като ходих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 Ми доколкото ти знам вкуса, Налбантов, тамън си за Carvin И не само легасито - много модели има, дето да те заинтригуват. А и няма да ти излезе скъпо от xxxx. Имаше каталог за такива неща там, последния път като ходих. бреее Я кажете как да разбера цени.........И какви китари могат да внесат...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Nalbantov, за поръчка от чужбина - страшно е. Много грешен лефф се троши бадева в полза на държавата - нали трябва да лапат чорбаджиите... Ти много правилно предположи - и за царя ще ти искат някой зелен стотак под формата на "данъци" В Обединеното кралство ДДС-то е 6-7%, ако не се лъжа. При нас е 20%, щот сме готини За лампови ампове не мога да дам акъл - доскоро свирех с Вермона Гледам, че търсиш да си купиш Джем, та се сетих попитам: с каква китара си в момента? Разглеждах сайта ти и имаше една, дето я направих на Ibanez RG 250. Такава ли е или съм с грешка? Аз в момента продавам Ibanez RG 250 DX, демек Deluxe, малко по-гефска от обикновеното RG 250 - в mint condition, разбирай чисто нова. Ако знаеш мераклии, пращай ги насам. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Nalbantov, за поръчка от чужбина - страшно е.Много грешен лефф се троши бадева в полза на държавата - нали трябва да лапат чорбаджиите... Ти много правилно предположи - и за царя ще ти искат някой зелен стотак под формата на "данъци" В Обединеното кралство ДДС-то е 6-7%, ако не се лъжа. При нас е 20%, щот сме готини За лампови ампове не мога да дам акъл - доскоро свирех с Вермона Гледам, че търсиш да си купиш Джем, та се сетих попитам: с каква китара си в момента? Разглеждах сайта ти и имаше една, дето я направих на Ibanez RG 250. Такава ли е или съм с грешка? Аз в момента продавам Ibanez RG 250 DX, демек Deluxe, малко по-гефска от обикновеното RG 250 - в mint condition, разбирай чисто нова. Ако знаеш мераклии, пращай ги насам. :hello: моята е РГ450 произвеждана само 5 месеца с гриф на 550 с димарзио EVO адаптер маде ин япония на 14 години a aaa и с Про Едж тремоло ако някой иска твоята окс нп Редактирано Април 22, 2005 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Ми доколкото ти знам вкуса, Налбантов, тамън си за Carvin И не само легасито - много модели има, дето да те заинтригуват. А и няма да ти излезе скъпо от xxxx. Имаше каталог за такива неща там, последния път като ходих. В сряда на място имаше Legacy head и MTS3200, които мога да се чуят... (рядко срещано у нас) И верно цените са им едни от нормалните в Европа (с Щатите сравнение не може да се прави....защото и цените и в другите Европейски страни са доста по-високи от тези в Щатите) @Nalbantov...ми звънни им един телефон на Райзинга де тва според мен е най-лесния вариант за цените...и най-бързия....аз най-рано понеделник/вторник ще мога да намина...че съм потрошил нейде телефона... Редактирано Април 22, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Nalbantov, Брато ето ти телефона на магазина на xxxx - 986-08-81 там видях Карвин Легаси глава + бокс 4 по 12 и още едно лампово комбо но не му знам името. А относно Ибанец Джем, не знам да се внася изобщо у нас. Може би трябва да се поръча от Икономов от Благоевград. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 За Peavey питай Гема мюзик, те ги внасят в момента. Ще ти дам телефон ако искаш, пусни един ПМ (имам само мобилен, сега си местят магазина, затова така ) Във Фактор има лампов Randall, не знам модел и цена, ако искаш - питаш: 02/946 30 57. Единственият начин държавата да не ти отреже главата при внос е да ти го донесе човек т.е. пратката да не пътува като колет. Тогава единственото за което може да се наложи да се бръкнеш би било свръхбагаж (ако комбото + багажа на преносителя надхвърлят някакъв лимит), което пак не е малка сума, май. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 брех тенк ю! а аве никой л ине е зпомнил некви цени?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Ми аз съм басист. Малкото оперативна памет дето я имам и е свободна ми трябва за друго ( ми-ми-ми-ми, ла-ла-ла-ла, си-си-си-си и т.н.) :green: Редактирано Април 22, 2005 от разбойник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts