Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно питане имам ....

zanev 70

Recommended Posts

здравейте... наскоро се рових в разни сайтове и попаднах на разни софтове за китара , но понеже сайта беше за поръчване срещу пари имената на софтовете на английски както и формата автор на софта липсваха ... та молбата ми е ако някой знае как точно се казват тези софтове на английски и фирмите производителки пак на английски да ме светне .. предварително благодаря . Цеко

.. а ето и софтовете ...

номер 1

003772256.jpg

номер2

003772255.jpg

номе3

003772254.jpg

номер4

003772257.jpg

номер5

003772258.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Warp VST

2.Green Machine Amp VST

3.StompBox FX

4.Сефте го виждам. ... бих искал да го пробвам

5.Slayer 2 (идва с новия FL Studio)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пробвал само първите два. Грийн АМР е най-ужасната симулация, която съществува, но Налбантов успя и от нея да направи страхотен саунд. Още се изчервявам като се сетя... ;)

Warp VST много кефи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за тези горе но тук има едни безплатни: http://frettedsynth.com/ и ми е любопитно какво мислят за тях хората тук които се занимават с китара (едва ли са върха на сладоледа след като са фрий!)?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм професионален китарист, но ето какво се получава като сложа Free Amp SE v1.5 на FrettedSynth с малко аутомейшън с движение на микрофон и някои други параметри върху един трак с акустична китара:) :

Acoustic Guitar+Free Amp SE v1.5

ето и сухия трак без плъгина:

Acoustic Guitar dry

freeampse15full.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

abstract iv , колега .. на всички плъгини от серията Fretted Synth Audio идеята им е добра , и визията не е лоша .. само дето саунд енджина , така да се каже и малко кекав .... всъщност много според мен ... въобще не може да се сравняват с Амплитюб 2 или с Гитар Риг 2 , а като се има предвид че и в тях има какво да се желае то нещата поне за мене са ясни .... ако говорим за по про резултат де и за запис в домашни условия .... а иначе за подръкване може и да стават . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4-ката съм го виждал и ползвал като RTAS plug-in. Не съм сигурен дали го има като VST. Ползвал съм го и за китари, но много добре работи и за drums, vocals i tn.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм професионален китарист, но ето какво се получава като сложа Free Amp SE v1.5 на FrettedSynth с малко аутомейшън с движение на микрофон и някои други параметри върху един трак с акустична китара:recourse: :

Acoustic Guitar+Free Amp SE v1.5

ето и сухия трак без плъгина:

Acoustic Guitar dry

freeampse15full.png

ауч това приятелю звучи ужасно.

преди да си купя процесор използвах доста ГР първата версия и си бях направил добри бленди :recourse:

наистина пробвай ГР както казах вече ползвал съм го а и доста други вст-та към 100 броя но повечето бяха нещо като този запис дето си пуснал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове