Valnyr Публикувано Август 21, 2007 Share Публикувано Август 21, 2007 О боже мой! Не знам хора уж се уча на китара ала бала ама постоянно ме дразни че не успявам да си настроя тъпата кухарка!Моля ви помогнете ми нещо какво и да е по темата имам тука една програма Guitar Pro 5 ебаф я( съжалявам за езика админи) но просто!чувам си нормално въртя ключето като ората ама все не успявам и напрао се побърквам!Моля ви колеги помогнете! преди да се метна с кухарката от 8-я етаж... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ SKRATCH Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Вземи си тунер и продължавай да въртиш ключето или помоли някой по - вещ приятел да ти помогне. Отначало не е лесно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Може да не ти е сетъпната кухарката и да е фалшименто. Каква марка е китарата или снимки ? Купи си един тунер с микрофон и си рещаваш проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
avaavaava Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 (Редактирано) Споко колега ще се научиш, на мен ми отне 10 години..(имам предвид безкомпромисно настроена по слух) То оня от "Металика" на може да си я настрой без тунер та ти ли? Вземай тунер и си живей живота ! Аз имам два мога да ти продам единия,ако не - обикаляш мангалзините и квот си харесаш вземаш и си готов! Редактирано Август 21, 2007 от avaavaava Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valnyr Отговорено Август 21, 2007 Автор Share Отговорено Август 21, 2007 Аз микрофон имам ама има ли примерно някоя програмка дето играе ролята на тунер не че няма да се разрова ама се пак, а на другите мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 http://www.google.com/search?sourceid=navc...ee+guitar+tuner Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
coh-da Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Аз никога не ползвам тунер, когато свиря с кухарка! Тя самата си звучи. Е, на сцена в шумотевицата е азлично, но и там пак долепям ухото до дървото, без значение електричка ли е или кухарка! Така че приятелю, Valnyr, дерзай... но първо научи физиката по една китара, сетъпа, дето се вика на майчин език вече... останалото е въпрос на слух и компромиси в дно или друго отношение. Между физиката, в часност акустиката и твоя слух! Но нека Силата бъде с теб!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Първият път не е лесно. Трябва да си създадеш имунизация. Вуйчо един път си счупил китарата в главата, защото не е успял. И аз така много се ядосвах и все стоеше ненастроена но накрая ми писна и я настроих Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Valnyr да те питам нещо , без да се засягаш , ако ти дадат две китари, настроена и ненастроена(е не фрапиращо разстроена де) , но не ти кажат коя от двете е настроената, ти ще можеш ли да разбереш коя е ? Имам предвид че е безмислено да се мъчиш , ако не знаеш какво точно трябва да се получи накрая. Според мен определено трябва някой да ти покаже нагледно и да ти обясни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 В онази програма Guitar Pro има вграден тунер. Намира се в менюто Tools. Позлвай го с микрофон, включен в компютъра. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Talic_Zealot Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 Най-удобният, компактен и точен софт тунер за мен е APTuner. Ръгай с него и нямаш проблеми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valnyr Отговорено Август 22, 2007 Автор Share Отговорено Август 22, 2007 Ultramega тъпото че ще разбера коя от двете е настроена и коя не е така че не се бъзикай аз ухо имам да чуя ама като нз как да въртя и мерси на другите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 пробвай с мелодийки...Напр.:1 и 2-ра струна с "Тръгнал Кос" .....-----> Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tannen Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 + 1 за AP Tuner Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valnyr Отговорено Август 22, 2007 Автор Share Отговорено Август 22, 2007 хех тва с Тръгнал Кос съм го мъчил стана с Guitar Pro-to Tuner-a не бях видял че го има там...а за други дето 6те опитват да имат по малък микрофон за скайп и да го пъхнат в кухарката 4е ина4е не става като е отвън ATLAST! та оправих се вече мерси на всички Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts