Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Тряа да питаш SteelHeart Цитирай
vane Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 (Редактирано) Колеги, на мен ми стана безкрайно интересно на ФСБ - "След 10 години" откъде е взета. Ако може да дадете и линк към оригинала или поне името на другия изпълнител. Аз останах като гръмнат като видях обложката, ама какво да се прави. Редактирано Януари 24, 2008 от vane Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 ^ "След 10 години" на ФСБ е с мелодия на италианска традиционна песен. Една от малкото песни, техен хит, която не е композирана от тях. Имаха и албум с кавъри "Нон стоп" май беше. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Тряа да питаш SteelHeart Неее,БГ "композитора" е важен , та да го порицаем публично.Не мога да се сетя кой го издава Азис,ако е Пайнера , те там са все бивши рокаджии и е разбираемо да гепат от рок банди. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Колко съм отзивчив ^ Sunny music Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 ^ "След 10 години" на ФСБ е с мелодия на италианска традиционна песен. Една от малкото песни, техен хит, която не е композирана от тях. Имаха и албум с кавъри "Нон стоп" май беше. Парчето е на Тото Кутуньо. И аз не съм го чувал. Но откакто пя на червените кхмери пред НДК, не ща и да го чувам. Цитирай
Egon Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Може би някои от вас го знаят това, ноа з сега го научих и го смятрам за удивително. Става дума за плагиатството на Child in time от парчето Bombay Calling на It's a beautiful day. Излиза 1969, мисля, знаете кога е Ин рок. Шаш, братче. Цитирай
Blackmore_Fan Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Дам знаем го тва,също и Блек Найт покъртително много напомня на Summertime на Gary Nelson Цитирай
Gibson Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 само дето не е баш плагиатство щото Ричи обясняваше в някво интервю как му харесало рифчето(за Блек найт става въпрос) и го използвал ( смисъл признава си ) , пък и като са правили песента са били пияни на кирки Освен това ако не бяха те едва ли някой щеше да е слушал summertime Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Пуснете линкове към тези парчета,защото аз не съм ги чувал.Имам пред вид оригиналите. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Покъртително Човече откриваш неща случили се в началото на '70 от миналия век!!! ...следвайки логиката очаквам да науча за някой хит на Древните Траки Цитирай
Egon Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Умник. Много ги обичам такива копелета като тебе. Тоест ти знаеш абсолютно всичко, случило се преди днешния ден? Хахахаха... Ако не те интересува, свободен си да не посещаваш темата. Сега, на нормалната молба на johniebgood. Ами аз линкове нямам, обаче тези неща се намират в нета лесно. Така че просто ги потърси. Цитирай
Mandalay Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Аксиния - Baby = Christina Aguilera - Save me from myself Тва в най-ново време, не говоря за тракийски принцеси Цитирай
spongebob Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Освен това ако не бяха те едва ли някой щеше да е слушал summertime Ехааа....и ако не беше Blackmore едва ли някой щеше да слуша 9-та симфония Цитирай
satan4o Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 песента Breaking the Law се пее от Judas Priest ,Hammerfall и Accept и три групи имат клипоже на тая песен ! Цитирай
Recommended Posts