yamaha Отговорено преди 15 часа Отговорено преди 15 часа Може и да се е бъгнал нещо и просто да е влязъл в loop режим. P.S. А дали е 43 Bpm или 42 и половина - разликата е голяма...понякога целият смисъл на Вселената се крие в детайлите. 1 Цитирай
RaverWild Отговорено преди 4 часа Автор Отговорено преди 4 часа Правилният отговор е винаги 42 😁 Цитирай
yamaha Отговорено преди 47 минути Отговорено преди 47 минути (Редактирано) Според мен някой като Бил Гейтс или Илън Мъск вече го е чипирал и затова тоя чухал пищи като под метроном. Всъщност, понеже и аз съм нощна птица...и на мен ми е правило впечатление, че тоя род птици пищят доста еднообразно и на равни интервали, но никога не съм си правил труда да ги замеря точно по темпо и височина. Мисля, че имат много точно вътрешно усещане за метрум и темпо, за разлика от някои човешки индивиди. Редактирано преди 39 минути от yamaha 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено преди 3 минути Отговорено преди 3 минути Ако брои 8-ини в 6/8 ще е бая по-друга сметката. 🤣 Нещо такова бях записвал и пускал тук преди 15-20 години, но нещо темата зави наляво и изчезна. Metronome-Bird.ogg Цитирай
Recommended Posts