laichzeit92 Публикувано Август 13, 2007 Share Публикувано Август 13, 2007 може ли някои да ми каже коланите за акостична китара същите ли са като за ел. и каде се слагат или връзват . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 (Редактирано) Същите са - към тялото си има щифт, точно като на електрическите. А самите колани се продават с едни връвчици, като връзки за обувки - те се връзват за главата на грифа. едит: естествено, става дума за уестърн китари (а.к.а. с метални струни). класическите нямат такива екстри - поне не и повечето. Редактирано Август 14, 2007 от Icarus Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 Баш си имат. Кремоната, която продавам си има щифт отдолу за колан, а си има и глава където да завържеш колана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 Пише се акУстична китара, идва от "акустика", мисля че никой не казва "акОстика", нали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Iv4ata_GuItaR Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 Като за соло китара са само 4е се използва вразката към колана и се връзва между главата и грифа (под струните) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 или се зема още един щифт за 2леа и се слага в началото на грифа(където влиза в тялото) и става като на електрическа с 2 щифта - така е най удобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 (Редактирано) Ако сложиш на акустична втори щифт при сглобката с царгите ще заприлича баш на джибсънска хава. Иначе този термин 'соло' китара е голяма простотия - мен лично доста ме дразни - китарата си е китара, пък какво свириш на нея е друга тема Ta да се върна на въпроса: Последната китара, която завърших също има щифт в задната сглобка - явно е въпрос на марка/модел/бройка... Поздрави, Влад Редактирано Октомври 23, 2007 от vlex Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
werk Отговорено Декември 6, 2008 Share Отговорено Декември 6, 2008 Някой знае ли дали тeзи колани ги бива - http://www.harmony-central.com/ProductImag...e/000026245.jpg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nordon Отговорено Декември 6, 2008 Share Отговорено Декември 6, 2008 Ако щипката е добра. Аз имам такъв найлонов колан (на дънлоп) и е доста издръжлив, да не кажа безсмъртен . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jude__ Отговорено Август 15, 2009 Share Отговорено Август 15, 2009 Може ли някой да ми каже къде се продават колани за китара и да е в София ако може ? Благодаря предварително! Цвети Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
schOle Отговорено Август 15, 2009 Share Отговорено Август 15, 2009 Моят е от Динакорд (София) за 6 лева и за този един месец от както го имам нямам забележки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krismana Отговорено Август 16, 2009 Share Отговорено Август 16, 2009 Аз преди 4 месеца си взех един страхотен колан на Dunlop от xxxx и съм страшно доволен. Найлонов е с крайща от естествена кожа и е много удобен, вярно че беше 28лв но си заслужава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
-Milen- Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 сега си взех електрическа китара и си търсия колан,калъф и стойка можеби от софия съм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 Милене, извинявай, че се обръщам пряко на име, ама ти за музикални магазини не си ли чувал? Кеф ти колани, кеф ти струни, кеф ти стойки и всякакви екстри за музикални инструменти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 Здрасти, брат в София можеш да си вземеш колан и стойка от един магазин в центъра, Магазин Алегро(2ри етаж на малък ЦУМ), Динакорд (5те кьошета). Аз позлвам колан от дина за 6лв и съм супер доволен. Според мен това със скъпите колани си е чиста проба г*зария, но 'секи има право на мение. Ползвах и един колан на Erni Ball за 12 лв от XXXX 2години, накрая просто ми писна от него и си взех друг. По отношени на акустичната китара: аз имам Флоренция и тя няма второ копче, на което да се закачи колан, но в Динакорд има едни щипки-накрайници и вършат работа перфе. По-здрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts