Jump to content
Българският форум за музиканти

laichzeit92

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от laichzeit92

  1. Здравейте , това лято реших че е време да си купя първата ел. китара , за нея не мога да заделя много пари ... мога да дам около 300 лв. , та се чудих каква китара да си взема , бях се насочил към някой Squier , но не знам какъв модел да си взема и дори дали да е Squier ... затова ако можете да ме посъветвате за някакъв вид китара на тази цена и да кажете мнението си за нея .
  2. Имам китара кремона и тя е с три метални струни и три найлонови струни , та въпросът ми е ако си сложа на мястото на найлоновите метални дали ще има някакъв проблем , питам защото китарата е от времето на баща ми обаче е запазена ???
  3. laichzeit92

    ?

    Здравейте , все още няма ел. китара сега сабирам за да си зема и сигорно затова не знам това което ще попитам , та въпроса ми е тези ефекти за какво служат ?
  4. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252038 На снимката е показано там някаде е цепната китарата .
  5. Здравейте един приятел има кухарка от тези старите български и му се счупи грифа от дъното там кадето се свързва с тялото . Та въпросът ми е може ли да се залепи по някакъв начин и с какво и дали вобще може да се оправи по някакъв начин ?
  6. може ли някои да ми каже коланите за акостична китара същите ли са като за ел. и каде се слагат или връзват .
  7. laichzeit92

    въпрос

    имам въпрос ако се нарисува отзад на тялото на акостичната китара звука няма да се промени нали ???
  8. Здравейте , какъв вид струни предпочитате метални или найлонови и има ли някаква разлика освен че са изработени от различен материал ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.