synchu Отговорено Януари 18, 2013 Share Отговорено Януари 18, 2013 Toва от кой точно е определено? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamahadrums Отговорено Януари 18, 2013 Share Отговорено Януари 18, 2013 Честно казано такива теми трябва да се забранят във всички аудио форуми. Като ги видя и ми заработва перисталтиката на червата на двойна скорост. Досега във форума на Pro Tools четох как някакъв се прехвърлил на Logic Pro, щото там миксовете му звучали по-силно и по-хубаво. 3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Reckless Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 Какво ви дреме, кой с какво работи ! Работете с каквото ви е удобно и каквото ви удовлетворява и това е. Тези, които претендират, че има някаква разлика най-лесно им се затваря устата. Пускаш им едно парче и да кажат с кой DAW е смесвано, щом откриват разлики и ще видиш, как ще гледат умно 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 ^ То не само за DAW важи това Има разлика единствено в удобството от изпълнение на определени задачи - всяка от средите си има свои силни и слаби страни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 (Редактирано) Лично аз не харесвам Сонар по една много-много уж несъществена причина... а именноИнсталацията му се разпилява навсякъде из компютъра. А аз обичам всяка програма да си е в собствена папка и само някакви общи файлове или систмни да влизат в C:\Program Files... и т.н. Ето тва ме дразни, иначе - секи на квото си е свикнал Ето например Reaper доста напредва, а е само 4 MB. ??? Има опции , в които можеш да зададеш на кой дял и в коя директория да инсталираш всичко, което пожелаеш.Явно не си работил достатъчно със Сонар.Дълги години работих с нея и бих казал, че това е една прекрасна програма.Всичко е много прегледно и лесно за употреба.Особено миди и аудио редактриане.Много удобен начин за нотно писане .Всичко е въпрос на предпочитания .Спорът коя програма е по-добра е леко безсмислен . Редактирано Февруари 9, 2013 от enuffZnuff Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 Къде точно се разпилява Сонар по диска? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 Мда този коментар е за пост на пет години и половина... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts