Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Честно казано такива теми трябва да се забранят във всички аудио форуми. Като ги видя и ми заработва перисталтиката на червата на двойна скорост. Досега във форума на Pro Tools четох как някакъв се прехвърлил на Logic Pro, щото там миксовете му звучали по-силно и по-хубаво. 

• Like 3
Отговорено

Какво ви дреме, кой с какво работи ! Работете с каквото ви е удобно и каквото ви удовлетворява и това е. Тези, които претендират, че има някаква разлика най-лесно им се затваря устата. Пускаш им едно парче и да кажат с кой DAW е смесвано, щом откриват разлики и ще видиш, как ще гледат умно :)

• Like 1
Отговорено

^ То не само за DAW важи това :) Има разлика единствено в удобството от изпълнение на определени задачи - всяка от средите си има свои силни и слаби страни.

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Лично аз не харесвам Сонар по една много-много уж несъществена причина... а именно

Инсталацията му се разпилява навсякъде из компютъра. А аз обичам всяка програма да си е в собствена

папка и само някакви общи файлове или систмни да влизат в C:\Program Files... и т.н.

Ето тва ме дразни, иначе - секи на квото си е свикнал

Ето например Reaper доста напредва, а е само 4 MB. ???

Има опции , в които можеш да зададеш на кой дял  и в коя директория да инсталираш всичко, което пожелаеш.Явно не си работил достатъчно със Сонар.Дълги години работих с нея и бих казал, че това е една прекрасна програма.Всичко е много прегледно и лесно за употреба.Особено миди  и аудио редактриане.Много удобен начин за нотно писане .Всичко е въпрос на предпочитания .Спорът коя програма е по-добра е леко безсмислен .

Редактирано от enuffZnuff
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.