rocker_vn Публикувано Август 8, 2007 Публикувано Август 8, 2007 понеже имам татуировка на мотив от металика на рамото реших и техен кавър да се опитам да направя ето тук е Цитирай
Transform Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Начи първо не мога да се стърпя да ти кажа евалата за татуса . Иначе песента - ако не ми беше казал, че е твоя да съм я зел за демо, много добре си я изсвирил, кеф ми е, че си и докарал звучене, близко да това на Металика. И песента много радва и теб си те бива . Начи само няколко мънички забележки, в началото на места ми е леко тихо(в смисъл май там е една китара ама е намалена повечко, съвсем малко и трябва ). Солото е много добре, страхотно си се справил, но в наалото(някъде в 4тата минута), ако го направиш малко по - режещ ще звучи по - добре, поне според мен. С тапване ли се прави или е просто ефект не знам, още не съм толкова напреднал че да мога да изсвиря нещо на Металика без грешка, но съм диво фенче и от към звучене мога да се изкажа. Но като цяло е перфектне кавъра - заслужил си си бирата . Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 мерси човек за изказването,инъче: солото не е никък сувпадащо с оригинала,мързеше ме да го уча,тапване ли се казва и аз незнам ама май да,така го правих ама ауто уа-то дето съм го сложил не е настроено както трябва... абе преди всички да ме критикувате,аз си знам че съм за остра критика...да знаете а сега Цитирай
Transform Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Нямаш проблеми, голям фен съм на Металика, и просто това кавърче ми напълни душата . Солата на металика са си гадни за свирене(то почти всичко е много трудно де), но добре си импровизирал, не си чак за толкова остра критика поне според мен . Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Тъй като и аз имам татус на Маталика, с удоволствие чух това, което си направил!!! А то е супер!!! Евала Много добро изпълнение и импрвозацията на солото ме изкефи много!!! УСПЕХ Цитирай
jim_hetfield Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Ааа, луд ли си бе, това е страшно изпълнение бе! Може би щото съм начинаещ не ти намирам кусури, но като голям фен на Металика съвсем в реда на нещата си куфея на тоя кавър А само един въпрос - как си изкарал барабани, бас и тн, с няква програма за таблатури ли? Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 31, 2007 Автор Отговорено Август 31, 2007 барабаните и баса са от таблатура за гуитар про,от там в хост програма с ВСТ плъгини - ездръмер и виртуал басист...кофти беше че програмата ми не може да оправя сама темпото (нали на едно място се забързва и после пак забавя) та аз съм ги сливал ... виртуалния басист много ме мъчи... Цитирай
jim_hetfield Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 А не може ли направо от Guitar Pro да пуснеш всичко - и втората китара, и баса, и барабаните...? Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 31, 2007 Автор Отговорено Август 31, 2007 абе то че може - може...ама мен не ме задоволява качеството... Цитирай
ultramega Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 виртуалния басист много ме мъчи... Да ве голямо леке е тоя. Аз му се разсърдих и го изгоних завинаги Цитирай
SlipFly Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Мен барабаните като звук ми приличат на версията от guitarbg.com имам някво чувство че от там си ги теглил Иначе ритъм китарата е супер почти като оригинала ...за солото много wah wah поне за моя вкус! Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 31, 2007 Автор Отговорено Август 31, 2007 барабаните и баса са от таблатура за гуитар про...може и по добре да се докарат на звук ама толкова с ми възможностите към датата на правене...на баса можеше малко драйв още да му сложа... относно солото - тва с уа-уа-то много ме дразни,ама импровизирах сола 50 пъти и накрая взе да става все по гадно и го записах така... Цитирай
Slav Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) Е с Гитар Про можеш и хубав звук да изкараш от барабани и бас стига да си си инсталирал RSE Но иначе кавъра е страхотен Редактирано Септември 3, 2007 от Slav Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 ...хубав звук да изкараш...стига да си си инсталирал RSE... Цитирай
ZVER0 Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Качеството е супер и много добре си я изсвирил - Браво! Цитирай
Recommended Posts