Talic_Zealot Публикувано Август 4, 2007 Публикувано Август 4, 2007 Я да запитам по-опитните за процесор или някакъв ефект който да звучи като/наподобява звук от Mesa Boogie Mark 4 + compressor. Доста искам, така че и "Еми нема.." е приемлив отговор..
elKobo Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 "Еми нема" си е направо най точния отговор. То ако можеше Меса Бугитата нямаше да са толкова скъпи... Все пак УСПЕХ
kolio_k Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Аз имам Марк4,но не ми идва наум как можеш да му наподобиш саунда без да използваш нещо сходно.Може би най близко(и сравнително евтино) можеш да отидеш с свестен лампов приамп или драйв и някакво кубе с полеви транзистори.При мен се получаваха навремето прилични резултати с Mesa V twin приамп и с Пиви транс тюб студио про.
Talic_Zealot Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Мерси за отговорите. Явно ще трябва да почакам дО0ста за Mark 4 звук... докат не си купя, което не се очертава да е тоя живот.
Baby Thomas Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Пусни си обява от типа "бъбрек за Гибсън", може да те огрее...
Recommended Posts