KrusTnik Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 И аз се пошегувах, човече !!! Картинката изобщо не ме е засегнала !!! А шегата с пускането на брадата могат да я разберат само хора, които са ме виждали Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Кат компенсация слагам този линк ПЛЯС! Цитирай
разбойник Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 .... ама инструмета и мноо прилича на тоя на разбойника ... поне на пръв поглед, в детайли не съм гледал Басът е като на Steff - Musicman Stingray 5 Моят е доста по-различен. Нямам подръка снимки в момента, но можеш да го видиш в галерията на сайта ни: www.nemo-band.hit.bg Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 И аз се вкючвам в издиването Обаче аз съм едни гърди пред вас момчета..мацката свири със същия бас като моя, само дето нейния е 4 струнен мисля...няма значение...с нея сме братя по китари направи усещам едно привличане едно нещо..... Цитирай
Svet Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 ОК...айде...обявяваме официално състезание, по издирването на бас-дамата от снимката по-горе. Който я намери пръв има право да я покани ПРЪВ на среща...а ако не успее да се уреди първия който я намери, Фтори съм аз! заплювам си възможността в случай, че не успея пръв да се докопам до райските порти! Svet" Цитирай
Metalix Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 (Редактирано) скивайте тук - и внимавайте да не си се изкриви врата (само една жена може да се снима по тоя начин ) Ето още от нея (С по-благоприятни условия за врата ви.) ..И още един: Редактирано Август 11, 2007 от Metalix Цитирай
shadow Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Абе пичове ,готина е ама не може да свири Цитирай
drgoa.r Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Ааааа, ама нещо МНОГО се разлигавихте! Хахахахаха Явно се налага да ви върна на земята, ама да стъпите така БАЯ здраво! С ей тази "девойка", УАУ! Alla - басистка на Disillusion, Eyes of Eden, Enemy of the Sun, както и бивша лайф-басистка на шведската група PAIN. Цитирай
vhcs Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 Leah Randi! те тука една фипарка за радост на всички хипарливи колеги а ей тая ми стана страшно любима Цитирай
kolega Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Лол. Тоя червения бас прилича на патка Oсобено главата Цитирай
thurston Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 на тая хипарката може да се възползвам от ... шарения бас. но нея самата я пращам айсиктир на полето да не ми се пречка да ми медитира върху усилвателя. всеки знае, че там е място за бира, не за жени. ай' ш' - чупката! Цитирай
Zlatyio Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Май никой не спомена Karin Axelsson от Sonic Syndicate Цитирай
vhcs Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) това е chuckette Lori Friday от Super 400 Редактирано Август 24, 2007 от vhcs Цитирай
vhcs Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 оуууу ето и за феновете на по-тежките неща Karin от SonicSyndicate http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...riendid=8614413 опъва едно ESP дето и аз съм му метнал око и си навива пружините от няколко месеца насам вече Цитирай
Zlatyio Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Браво бе, че даже е на същата страница Май никой не спомена Karin Axelsson от Sonic Syndicate Цитирай
Recommended Posts