RaverWild Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа (Редактирано) Аз от пиана не разбирам. От пианисти и свирене на пиано - също. Но тоз определено е образ, от няколко дни го следя. И тук на това видео си показва домашната колекция. Към нея има и арфа, нея не я коментираме. Има няколко синтезатора и миди-клавиатури - тях не ги гледаме също. Но съм любопитен - показва разни старо-изглеждащи инструмента - колко ли струват по отделно (горе-долу) и колко е общата сума на колекцията? Също - каква е тая измислица в черно, във видимо реални размери и само 5 клавиша на кръст? Ако следите други подобни образи - давайте ги. Редактирано преди 6 часа от RaverWild Цитирай
yamaha Отговорено преди 4 часа Отговорено преди 4 часа Почти като вкъщи - сума ти пиана, от ретро до съвременни + куп електронни клавиатури. Тоя го знам от поне 10 години, но съм го гледал много малко в началото, защото не ми допадна начина, по който си оформя клиповете...даже да си го кажа, че направо ме дразнеше. Иначе благодарение на това, че е бразилец, има доста абонати и гледания на клиповете си. А онова малкото с 5-те клавиша си е камуфлаж и не служи за нищо, той имаше с него отделен клип някъде по времето на ковида, но не ми се търси в момента. Цитирай
Recommended Posts