AnGuZ Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Първата ми китара беше кухарка. Зех си я на 15 Юни тая година.Марката й е Factor. Незнам дали е добра ама мен много си ме кефи. След това към средата на Юли едни приятел ми даде неговата електричка Stagg. И до момента се уча да свиря на нея и си куфея яко у нас Цитирай
Slav Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Моята първа кухарка си я зех на 10 август миналата година (по-точно ми я подариха понеже тогава имам рожден ден) Кремона от Махагоновата серия А тази година на 27 юни от Фактор си взех Washburn X20 (беше в стартов пакет за начинаещи) Не смятам скоро да я подменям. Доволен съм от нея. Вади хубав звук и ме задоволява напълно Това е тя - само дето моята е с малко по-яка глава,която е черна на цвят Цитирай
Gibson Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) Първата акустична няква кремона на един приятел на баща ми с адаптер и жак петичка, който не бацаше нещо... тя беше доста закратко Втората акустична Хонер за 160 лъва , тя допреди няколко месеца... Сега да си дойдем на думата- за 499лв от xxxx си купих Squier Standart Stratocaster SSS , цветът е черибърст, 2 точково тремоло, готини адаптери - много красива и много добре звучаща китара + едно усилвателче Fender 15R за 230лв и съм адски доволен и от двете!! Редактирано Септември 3, 2007 от Gibson Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Първата ми китара изобщо е един акустичен Фактор, който все си стои тука и си го обичам...Иначе първата електрическа - Орфей xD Той е някъф джазов модел or something, аве ужасна кирата...Скоро мисля да му пусна една обява за 20 лева на някой да го дялка, само да не го гледам повече ;D Ако решиш да я подаряваш, като мина през Сливен след 20-тина дни да знаеш - насреща съм! Ще я отнеса далеч и няма да я видиш повече... Аз електрическа китара не съм имал и не мога да се включа в темата. Виж, кухарката, на която свиря има някаква пасивна електроника... може да пробвам някой ден как ще звучи през компютъра... Цитирай
trolla Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 ами аз започнах със strat. ...... така де още съм си с него...... Цитирай
ultramega Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 ...едно усилвателче Fender 15R за 230лв и съм адски доволен ...!! Кога го купи това? Цитирай
Hantov Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Моята първа беше странна модификация на Орфей. Купих я 2000г. от един съученик, останала от брат му. Цена 25лв. Беше направена като B.C. Rich с трион , имаше едни странни лъскави адаптери, прагчетата звъняха. Не знам дали имаше хубав звук защото я включвах в едно радио респром за усилвател... Сега си седи у нас изкормена, само дърво и гриф. Цитирай
Filthy Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 първата ми акустична китара,си я взех от технополис,марка фактор за 80 лв а преди няколко дни,си взех от xxxx Jackson Js 30 BLK + Laney LX65R,колан,калъф,кабел и куп други простотии Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 първата ми китара хаха.... изрязана 30 годишна кухарка кремона на баща ми...оставаше и да съм плащал за нея. първата и все още единствена електр.- стагг за 260 лв. комплект с кубе струни и други.."скъпоценности" Цитирай
vlex Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 [offtopic] Сори за офф-а А, не! Пичове къдрите ме! Енгъс и Слав да пишат айсикюта майсикюта скайпове на лично! Малко фенове има на тая истинска група за съжаление It's a long way to the top! [/offtopic] Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Разделям на две: 1 - Акустична китара- Пълдин с наилонови струни.Стил класика(в музикалната школа друго няма).Цена - питаи баща ми. 2 - Ел.китара - Кремона черна с три адптера.Стил блус, рок и джаз.Цена - 3100 лв.Вече е в много кахърно състояние т.е. половината е в мазето, а другата половина в гаража. Цитирай
Azwraith Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Аз започнах с 1 китарка на баща ми но я ползвах към 1 месец шот не беше много оригинална После си зех един Factor LA39N и то се оказа че тва е една много хубава китарка призната е вече от 2ма учители по китара които са наистина големи маистори Ето ги китарите Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Aбе на всеки, първата му китара много му харесва. Със свиренето, обаче почва да се разбира, че има и къде-къде по-хубави китари. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 (Редактирано) аз почнах да си дрънкам на една 30годишна орфейка която намерих на село, струните бяха високи 1-2см и се мъчих цяла година да изсвиря някой друг акорд на нея неуспешно, после си купих Скуаяр за 230 (който още имам) и тогава се зарибих яко ето я въппросната орфейка с лакиран от мен гриф и малко модове Редактирано Ноември 10, 2007 от Overdrive Цитирай
Azwraith Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Орфея е доста запазен както гледам и е много як на вид Цитирай
Recommended Posts