ivocanibala Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 оо велика тема братяя...бях са запалил ама бях малко ко****нце 5-ти клас и на братчеда леляму знаех че беше свирила навремето и имаше една кремона та ми я даде тя беше една малка на повече от 30 години ама аз са касах мъчих са да свиря некой песни на Мейдън ама не ми са получаваше и тръгнах на уроци сега сме с Фендер беее Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Акустична "Орфей".Фалшива,с изкривен гриф,страшна хамалогия.Един съученик ме избави от нея,като я удари в едно дърво с думите:"Таа китара не мое да свири!!!"После си купих акустична "Кремона" от ЦУМ по мой избор .Тя вече можеше да свири и сигурно,и сега го прави./Откраднаха ми я в казармата/ Цитирай
Nevermore Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Беше лето господне 94-а година. Сдобих се с една кремнока - изтънен гриф, сив металик, въобще страшен тунинг. Пакетна сделка с метал зоун и Л55 Мега добрина беше. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 ел. китара кремона тип дялана от мене щот съм левичар и да ми е удобно Цитирай
9teen8t9 Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 първата ми и единствена за сега китара. 410 лв Rammstein , Emigrate , metallica супер доволен съм Цитирай
Icarus Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Като бях на 14 вече си бях зарибен да свиря на китара, но още не си бях намерил - освен, че от време на време се мъчех да дрънкам по някакви таблатури на Кремоната на брат ми. Веднъж ходихме на тавана на едно приятелче да пийнем биричка, да хапнем фъстъчки, да послушаме малко трашец, и тогава извади от някъде някаква мега стара, очукана, фалшива, адски неудобна вестърн 3/4 noname китара иии.. оттам почна всичко. Беше наистина гадна, но мерак, мерак... Няколко месеца по-късно си купих класическа от завода в Казанлък и тръгнах на уроци.. Цитирай
Angus Young Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Първата ми и настояща китара е Epiphone SG. Имам я от скоро и си я взех от Германия(за повече инфо вижте темата "епифон от мусикстор''. Ето и линк кадето да я видите снимка: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList малко е дълъг ама надявам се не е проблем. Цитирай
Death Crusher Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 Моята първа китара беше Stagg класическа,а сега съм с Jackson KV2 King V.Обичам си я. Цитирай
panaiot Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Моята първа беше Кремона акустична. Хубавка си е все още но събира прах в едно мазе Сега пак съм с Кремона но типично класическа. Цитирай
prayer4eto Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 (Редактирано) Моята първа любов получих в 5-и клас за Коледа - анонимка акустичка с малко по-малък размер от стандарта. Изкарах с нея 4 години, при което после, без да съм наясно и поставих метални струни. Пластмасовите накрайници на ключовете се скъсаха, та по едно време затягах с клещи . После я зарязах и си взех нова акустичка, която ми е голема любоф и до днес. Малко съм и изтъркал прагчетата, ма това е друга история. Та първата вися доста време неизползвана и събираща прах по ъглите, с явната цел да я поправя в даден момент, който настъпи преди 2 години - взех и нови ключове и струни и сега блести та се къса . Редактирано Юли 29, 2008 от prayer4eto Цитирай
satanas Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Кремона, фендероподобна за ~250 лв + комлект от 4 перца на едно картонче, образуващи нещо като детелина Цитирай
JIMI STONEBROKEN Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 като бях на 11 години се сдобих с абсолютно култовия ORPHEUS ДЖИПСОН преди време реших да го дам на някой антикварен фен от форума за символична сумичка----не помня кой беше ама жив и здрав Цитирай
barkof Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Аз трябва да кажа че в момента съм начинаещ и разполагам с китарата на баща ми. Акустична е - "Orpheus". Някой друг дали е имал близки срещи с такава? Цитирай
Lekov Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Аз трябва да кажа че в момента съм начинаещ и разполагам с китарата на баща ми. Акустична е - "Orpheus". Някой друг дали е имал близки срещи с такава? да, дори беше електро акустична но вадеше много добра акустика беше много добра китара ... иначе има и едни други орфеи дето са мноо голям боклук ... дърва за огрев Цитирай
Recommended Posts