Jump to content
Българският форум за музиканти

panaiot

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от panaiot

  1. Моята първа беше Кремона акустична. Хубавка си е все още но събира прах в едно мазе Сега пак съм с Кремона но типично класическа.
  2. Наистина много са хвалени неговите китари и съм сигурен, че има защо. Сега събирам парички и догодина се надявам да се сдобия с такъв инструмент. За сега съм си взел една също много добра Кремона от майсторската им серия която много ме впечатли
  3. Да. Имаш право. Но все пак човека може да реши да си вземе мойта, за някой приятел примерно
  4. Имам Stagg C547 и е добра за начинаещи. Звука и е мек но не силен. Това си е класическа китара и найлоновите струни са за нея, с метални не става добре. Аз съм си взел вече доста по-добра но и съответно цената е по-висока. Ако те интересува я продавам. Но пак казвам това си е класическа китара. Мен лично акустичните с метални струни не ме кефят..... класическата гали ухото
  5. Като видях този пост взех сериозно да се замислям за Кремона и отидох до казанлък...... и какво мислите..... и аз останах възхитен и даже се върнах с един стахотен инструмент Взех от майсторската им серия която е 750 лв. но само се изнасят за чужбина..... рядко се случва да имат малък проблем и тогава остават за БГ. Познайте на мойта какъв и беше проблема ...... една едвам забележима драскотина на лака на задния капак Повярвайте ми имах късмет да я взема като ми направиха отстъпка от 100лв. заради това. Китарата има силен и плътен тон и освен това е и доста красив инструмент. Та.... наистина в Кремона правят страхотни неща на добра цена които не отстъпват на мнооого по-скъпи инструменти. Аз успях да събера тези 500лв. за евентулната FIESTA FC която също е страхотна (както и всичките им масивни китари) но се радвам, че имах в мен малко повече за тази. В сайта им я няма, така, че на място трябва да се отиде. Като цяло ....... отидете, вижте, пробвайте........страхотни са за цената си.
  6. Благодаря ти Евтим, Видях сайта на г-н Пенев и веднага му пуснах мейл. Наистина очаквам китарите му да са на световно ниво и както прочетох някои мнения в нета разбирам, че са наистина прекрасни. Дано да имам възможността да си позволя такъв прекрасен инструмент. Тъй като не съм професионалист мога да чакам колкото трябва но накрая усещането от такава китара ще е неописуемо хубаво.
  7. Здравеите съфорумци Много неща изчетох за направените класически китари от лютиери и като цяло май са много добри. Та искам да питам дали някой има класическа китара от наш лютиер и какво мисли за нея? Също и препоръки за някой както и евентуално какви ценови интервали има за изработка на такова хубаво нещо?
  8. Здравейте, Искам да си купя нова класическа китара Кремона от серия Фиеста но не знам къде има магазин в София където да продават Кремонки. Също ако някой знае дали на място в Казънлък продават? Ще съм ви благодарен ако споделите впечатления от такава китара както и ако някой знае какви цени са. Благодаря ви предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.