spotlight_kid Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 със ефтин Zoom в ефтин комп:-) с един френд записваме кавър на тая песен и реших да постна моя вариант на соло....тва е просто една от импровизацийките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 a баса как е записван??? мн добре звучи, макар аз да не разбирам от бас много ме кефи като слушател Да, гайдите не са смесени още както съм го замислил. Гайдите са свирени и истински (взети са от едно народно парче). Баса е рисуван от мен по МИДИ, то реално е една нота само, просто исках да видя как ще се вмести в микса, понеже имам много бас семпли (на Спектрасоникс). Всичко беше един тест да видя кое как влиза в микса. Барабаните които са там са лупове, имам огромна колекция от про лупове за барабани. Но не се сещам кои тоично ползвах в тоя микс. А китарата - директно в лаптопа с Меса Триаксис. Преди бях смесил този откъс и всъщност е било ужасно. Скоро си взех нови про студио слушалки за смесване АКГ К271. Като чух какви ги бях смесил - се уплаших. Сега е доста по добре си мисля... при какви условия мога да презапиша семплите на барабаните от теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Май 29, 2005 Share Отговорено Май 29, 2005 Хех, моето не е точно за представяне,но се оказа че имам едни неща записани наского с демонстративна цел. Та значи <<Тук>> имам 4 кратки откъса записани с Ibanez RG7321 -> Line 6 PODxtLive - Track 23 Treadplate е със симулация на Mesa (Ритъм и соло "чекии") - Track 24 J-800 - Marshall(някакво жалко подобие на Master of Puppets) - Track 25 Tweed B-Man - Fender( нямам идея какво съм искал да изсвиря ) - Track 26 Lunatic - Line 6 (ритъм с много баси на 7ма струна!) На практика това са последните "чекии" с китарката преди да поеме на път към новия си собственик.Дано той поне свири нещо по-свястно с нея...'щото ще чуета аз какви глупости правя само Заносвам хубавия гиър само Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2005 Share Отговорено Май 29, 2005 ...Заносвам хубавия гиър само... П.П. Сега ще ги точна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 ...при какви условия мога да презапиша семплите на барабаните от теб... Нека първо се прибера в БГ, пък е измислим не6то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 ...при какви условия мога да презапиша семплите на барабаните от теб... Нека първо се прибера в БГ, пък е измислим не6то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Декември 9, 2005 Share Отговорено Декември 9, 2005 С риск да бъда нападнат жестоко от някои форумци поствам еднo миниатюрно видео (23 сек) където правя разни жалки опити да се приличам на шредър! Принципно не свиря така, бързите пасажи не са ми любими това е просто едно видео записано за басиста, което реших да постна и тук. Извинявам се за качеството и батисаните слухови апарати! СОЛЦЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 9, 2005 Share Отговорено Декември 9, 2005 С риск да бъда нападнат жестоко от някои форумци поствам еднo миниатюрно видео (23 сек) където правя разни жалки опити да се приличам на шредър! Принципно не свиря така, бързите пасажи не са ми любими това е просто едно видео записано за басиста, което реших да постна и тук.Извинявам се за качеството и батисаните слухови апарати! СОЛЦЕ брееее ти си бил голяма мелачка браво!!! направо се депресирах колко съм изостанал със свиренето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Декември 9, 2005 Share Отговорено Декември 9, 2005 С риск да бъда нападнат жестоко от някои форумци поствам еднo миниатюрно видео (23 сек) където правя разни жалки опити да се приличам на шредър! Принципно не свиря така, бързите пасажи не са ми любими това е просто едно видео записано за басиста, което реших да постна и тук.Извинявам се за качеството и батисаните слухови апарати! СОЛЦЕ брееее ти си бил голяма мелачка браво!!! направо се депресирах колко съм изостанал със свиренето Скоростта се докарва все някога, важното е идеи да има! :think: Благодаря за коментара все пак, оценявам го! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 9, 2005 Автор Share Отговорено Декември 9, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 при мен само звука тръгна, но той ми бе достатъчен да видя(чуя) че си дзвер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 С риск да бъда нападнат жестоко от някои форумци поствам еднo миниатюрно видео (23 сек) където правя разни жалки опити да се приличам на шредър! Принципно не свиря така, бързите пасажи не са ми любими това е просто едно видео записано за басиста, което реших да постна и тук.Извинявам се за качеството и батисаните слухови апарати! СОЛЦЕ Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 http://414141.hit.bg/echo.mp3 ето и малко глупости от мен много съм надупил ехо-то ама то за да си мислите че то омазва, а не аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 Ще гледам и аз да пратя нещо кратичко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 Ето че и аз се престраших да пусна нещо... Свиря от няма и 2 години, не съм виртуоз, но влагам в музиката цялата си душа... Дано ви хареса, съжелявам за гадния микс и допуснатите грешки... http://dark-gtr.hit.bg/newsolo.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts