Rambov Публикувано вчера в 09:11 Публикувано вчера в 09:11 Здравейте, до сега не съм намерил отговор. Предполагам всички сте чували на някоя струна това отвратително като ехо но не точно все едно струната се опира някъде но всъщност не опира никъде само на Нъта и на Бриджа Ако опира в прагче това е бръмз и знаете какво да правите, но този звук ме полудява, обикновено като започнете да настройвате китарата. И хоп някоя струна почва да ехти, като я опънеш или отхлабищ спира. Някой ако ме разбра и се сеща, нека да пише ще съм много благодарен. Цитирай
Koobenot Отговорено вчера в 14:33 Отговорено вчера в 14:33 Така написано може да е от бая работи – разхлабени винтове на ключовете, разхлабени пружини на bridge, седло, нещо друго незатегнато ... така гадаем. Можеш ли да направиш клипче по въпроса, да видим какво точно имаш предвид? Със сигурност решение има. Цитирай
Rambov Отговорено преди 12 часа Автор Отговорено преди 12 часа То на клип няма как да го чуеш. То се чува слабо кънтене или ехтене. Тез прилагателни се сещам като най точни. Говоря за акустична китара няма пружини ключовете са топ. Паразитен гаден звук, ако до сега не си го чувал, няма как да помогнеш. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа Чак пък толкова да не се чува? Щом ти го чуваш и телефонът може да го запише ... Нека и колегите се изкажат, но може да е куп неща както написах и преди, кофти постановка, неизправен инструмент и т.н. Най-лесно би било да идеш на лютиер и той да ти обясни. Цитирай
Recommended Posts