Maestroto Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа (Редактирано) Та, уважеми съфорумници!(Майко, отколко време не съм влизал тук!) Седях, седях, пък че седнах и написах едно приложение за кийборди. Голяма чуденка ми беше в коя секция да се похваля, но пускам в софтуер, макар повече да подхожда на "всичко за аранжори, па серии т.н. (цитирам по памет )" Та както е видно от заглавието на темата, апчето генерира терцови тонове, в основни ладове, характерни за, хм..... да речем балканския полуостров. Другата му опция е генериране/изкривяване на тоновете в така наречените коми/скали, по-характерни за турска, индийска и етнически тип музика. Първоначалната му идея беше да е само за аранжори тип "Хитър Петър", но после му отпуснах края(да видите, че съм човек😁) и за синтове. Разликата е в броя миди канали реално, както и да е, няма да навлизам в подробности. Та, такива ми Ви работи! Остаявм линкче към сайта само - не търся продажби или реклама. По-скоро ми се иска да обсъдим нещата с интелигенти хора, че то потенциалните ми купувачи са.... 🤪 Предоставеното видео демо е от Михаил Гаджев. http://keyboardsoftkontrol.com/ Редактирано преди 22 часа от Maestroto Цитирай
Recommended Posts