Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте1 С един приятел - Людмил Дончев (Шошката), решихме да направим кавъри на Бийтълс с наши аранжименти. :)

Ето първият от тях - Еленор Ригби. ;) По нататък ще публикуваме и други. :)

Отговорено

And I Love Her ще я направим по-нататък. Имаме готовност за още 12 парчета на Бийтълс. Ще ги качваме едно по едно. :)

Отговорено (Редактирано)

През 2005-2006 г. бях на Канарските Острови с Трибют на Бийтълс в ролята на Пол Макартни. Бях с цигулков бас и си бяхме направили костюмите от албума Сержънт Пепър. Свирехме песните едно към едно. :)

Сега идеята е друга. Песни на Бийтълс в джазови аранжименти. От Варна сме и сме отворени към нас, да се присъединят и други хора, особено към духови инстументи. Общо взето, това е - Бийтълс в джазов стил. Радваме се, че има интерес към това което правим! :)

Редактирано от Джагдиш
Отговорено

Малко отделно от темата, концепция глас и китара, прилагам два инструментални китарни кавъра на Help и A Hard Day's Night, които бях правил преди време. :)

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

@Продуцент си беше поръчал And I Love Her, воала. :)

Имаме гост музикант - Никола Данев на флейта. :)

Надяваме се, да ви хареса! :)

Редактирано от Джагдиш
Отговорено
On 7/19/2025 at 5:38 PM, Джагдиш said:

@Продуцент си беше поръчал And I Love Her, воала. :)

Имаме гост музикант - Никола Данев на флейта. :)

Надяваме се, да ви хареса! :)

Благодаря за поздрава!

Много ми харесват както изпълнението, така и идеята да правите подобни неща.

Аз дори не съм бил роден, когато тази песен е била изпълнена за първи път 🙂 

Бих препоръчал само да смените фона, на който снимате – изберете някоя едноцветна стена, без или с малко странични предмети. Предвид епохата на тези парчета, можете да използвате черно-бяло видео. Сложете поне 2-3 телефона, които снимат от различни ъгли и после комбинирайте видеото. Все още се намират и ретро дрехи – костюми и др.

И най-важното – не спирайте, поне докато не изкарате всички парчета на Бийтълс :-)

Отговорено

Най-якото е, че не ги правите 1:1, ами си ги правите във ваш вариант, за което печелите моите адмирации. Много добре се получава.