Джагдиш Публикувано вчера в 09:04 Публикувано вчера в 09:04 Здравейте1 С един приятел - Людмил Дончев (Шошката), решихме да направим кавъри на Бийтълс с наши аранжименти. Ето първият от тях - Еленор Ригби. По нататък ще публикуваме и други. 2 Цитирай
Продуцент Отговорено преди 20 часа Отговорено преди 20 часа БРАВО! А изпълнявате ли кавъри по желание на зрителите? Например - And I Love Her 🙂 Цитирай
Джагдиш Отговорено преди 20 часа Автор Отговорено преди 20 часа And I Love Her ще я направим по-нататък. Имаме готовност за още 12 парчета на Бийтълс. Ще ги качваме едно по едно. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 20 часа Отговорено преди 20 часа ^ Супер яко, може да направите трибют банда за лайв, един костюм и готово! Цитирай
Джагдиш Отговорено преди 19 часа Автор Отговорено преди 19 часа (Редактирано) През 2005-2006 г. бях на Канарските Острови с Трибют на Бийтълс в ролята на Пол Макартни. Бях с цигулков бас и си бяхме направили костюмите от албума Сержънт Пепър. Свирехме песните едно към едно. Сега идеята е друга. Песни на Бийтълс в джазови аранжименти. От Варна сме и сме отворени към нас, да се присъединят и други хора, особено към духови инстументи. Общо взето, това е - Бийтълс в джазов стил. Радваме се, че има интерес към това което правим! Редактирано преди 19 часа от Джагдиш 1 Цитирай
Джагдиш Отговорено преди 18 часа Автор Отговорено преди 18 часа Малко отделно от темата, концепция глас и китара, прилагам два инструментални китарни кавъра на Help и A Hard Day's Night, които бях правил преди време. 2 Цитирай
Recommended Posts