Джагдиш Публикувано Юли 3 Публикувано Юли 3 Здравейте1 С един приятел - Людмил Дончев (Шошката), решихме да направим кавъри на Бийтълс с наши аранжименти. Ето първият от тях - Еленор Ригби. По нататък ще публикуваме и други. 2 Цитирай
Продуцент Отговорено Юли 3 Отговорено Юли 3 БРАВО! А изпълнявате ли кавъри по желание на зрителите? Например - And I Love Her 🙂 Цитирай
Джагдиш Отговорено Юли 3 Автор Отговорено Юли 3 And I Love Her ще я направим по-нататък. Имаме готовност за още 12 парчета на Бийтълс. Ще ги качваме едно по едно. Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 3 Отговорено Юли 3 ^ Супер яко, може да направите трибют банда за лайв, един костюм и готово! Цитирай
Джагдиш Отговорено Юли 3 Автор Отговорено Юли 3 (Редактирано) През 2005-2006 г. бях на Канарските Острови с Трибют на Бийтълс в ролята на Пол Макартни. Бях с цигулков бас и си бяхме направили костюмите от албума Сержънт Пепър. Свирехме песните едно към едно. Сега идеята е друга. Песни на Бийтълс в джазови аранжименти. От Варна сме и сме отворени към нас, да се присъединят и други хора, особено към духови инстументи. Общо взето, това е - Бийтълс в джазов стил. Радваме се, че има интерес към това което правим! Редактирано Юли 3 от Джагдиш 1 Цитирай
Джагдиш Отговорено Юли 3 Автор Отговорено Юли 3 Малко отделно от темата, концепция глас и китара, прилагам два инструментални китарни кавъра на Help и A Hard Day's Night, които бях правил преди време. 2 Цитирай
Джагдиш Отговорено Юли 16 Автор Отговорено Юли 16 Здравейте! Направихме още две видеа със Шошката на две песни на Бийтълс. Приятно слушане! 1 Цитирай
Джагдиш Отговорено Юли 19 Автор Отговорено Юли 19 (Редактирано) @Продуцент си беше поръчал And I Love Her, воала. Имаме гост музикант - Никола Данев на флейта. Надяваме се, да ви хареса! Редактирано Юли 19 от Джагдиш 1 Цитирай
Джагдиш Отговорено преди 7 часа Автор Отговорено преди 7 часа Yesterday (Beatles) - Cover Още сурово, но това е идеята за тази тема. Цитирай
Recommended Posts