MaPuHcKu Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 (Редактирано) Ако дойда от другия край на София и се окаже, че няма никой - ще търся съдебна отговорност! vhcs сигурно обикаля да лепи стрелките сега. Между другото - изобщо не познавам оня район, но ми се струва, че схемата, която е нарисувал е обърната с юг нагоре. Поздрави, Марин Редактирано Май 15, 2009 от MaPuHcKu Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Без мен, имам проблеми за решаване. Приятно изкарване на всички! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 С кое нагоре?! Аве бира да има - ако ще да сме трима! Ама нема да сме трима - за т'ва за всеки по бира да има! Това го подарявам на някоя пънк банда веднага! Цитирай
Александър Стратев Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Ей, да се забавлявате Аз съм забит да уча по латински и да се уча да изписвам рецепти Цитирай
rinti Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Аиде колеги успех и чакам тази вечер да разказвате(ако не сте много пияни ) Поздрави Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 (Редактирано) Да сте дошли, нищо няма да ви кажем, само ще си разменяме снимки на ЛС Получи се добре, очаквам колегите да споделят снимковия материал. едит: johniebgood, виждам, че четеш темата, изкажи се и ти И ако си правил сники дай, щото не разбрах кой щрака и чии бяха апаратите от цялата работа Редактирано Май 15, 2009 от MaPuHcKu Цитирай
johniebgood Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 АЗ ДОВОЛЕН!!! Събрахме се, пихме по бири, пипнахме чуждо, понадухме си главите и аз се спасих с бягство . Ето и малко снимков матрял А ето и моя милост с 2 вратовръзки, които ми станаха любими на тази среща Уоруик V А този е правен, но ни разби всички със звук и изработка V Големи благодарности на организатора vhcs ! Цитирай
Nikifena Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Густо майнааа... Уоруика има много готини шарки. Кефи! А Разбойническия бас го знаем много добре.. даааа Яворе, отдавна се задържа тази електроника и тези адаптери на това басче. Да очакваме ли скоро промяна или за сега остава така ? От съвместното ни свирене останах много приятно изненадан от ампега на Алекс. Добре излизат флажолетите. Я разкажете какво обсъждахте така да се каже. И на нас, тези дето не можахме да дойдем, ни е интересно. Цитирай
MARK B Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Браво,момчета -сериозни сте!Следващият път и аз ще дойда! Цитирай
Pandemonium Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Мамка му, задържаха ме до 22:00 на работа и щях да съм най-рано в 23:30 при вас...Следващия път обаче! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Беше много приятна сбирка - цяла каса бира ни чакаше - Сашо се беше погрижил. Браво, Саше! Гиърът - българския външен дълг се събра. Хората - аз лично се запознах с много нови пичове, традиционно биролеехме и с вече познатите ; най-общо разговори върху лична техника (особено Двойния Палец, който Калата показа), лампи/транзистори, струни, прагчета, електроника по инструмента и волтаж Тук така или иначе Явор и Demiurg ни дадоха пример с Dikata custom и Шехтер-а.. Екпириънс - много нови "вратовръзки", качествени ампове, чудесна информация от първа ръка и добро отношение, независимо от възможностите... Няма страшно да идеш да си поискаш да пипнеш/посвириш- беше мотото един вид няма мое, няма твое - всичко е Берое! В тоя ред на мисли, тъй като аз все пак не успях да доведа Ибанеца, благодаря на всички, които ми дадоха да посвиря на басовете им - избягвайте неуместния сексуален прочит тука, колеги! Евалата ве, стана мно'у дорбе. Доволен! Цитирай
vhcs Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Здравейте, срещата си беше суперска, измъчихме едвам каса бира (2 са останали още), надухме си порядъчно главите, пипнахме чуждо и на мене лично определено ми беше полезна срещата ето и малко снимки: ... ще кача още Цитирай
KAE Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 (Редактирано) И аз доволен. Главната цел на посещението - опипване на чуждо - беше изпълнена на 100% Поне си направих изводи какво ще се купува занапред. 'Варовика' и къстъмарката на Явор бяха първенци на изложението - едва ли някой ще оспори. П.П: Марински, беше ми много приятно да поджемим. Следващия път - пак и повече Редактирано Май 16, 2009 от KAE Цитирай
Recommended Posts