разбойник Отговорено Декември 20, 2016 Автор Share Отговорено Декември 20, 2016 Промяна. Местим срещата - ще бъде на 20 януари, 19 часа. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Декември 22, 2016 Share Отговорено Декември 22, 2016 Може би ще минем аз и басиста с когото свиря да ви видим, нашата репетиционна е в същата сграда. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 23, 2016 Автор Share Отговорено Декември 23, 2016 Добре сте дошли. Поощрява се носенето да добро настроение и бас, ефекти, усилвател. Поне 2 от изброените 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Декември 26, 2016 Share Отговорено Декември 26, 2016 Благодаря! Ще донесем, мисля че има какво да покажем 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Декември 26, 2016 Share Отговорено Декември 26, 2016 Супер,момчета.Пийте и по нещо,басовете няма да избягат. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Декември 27, 2016 Share Отговорено Декември 27, 2016 Именно, донесете домашна рИкия! Писнало ми е от басове... 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Януари 5, 2017 Share Отговорено Януари 5, 2017 На 20-ти по-големия ми син има имен ден и ще пропусна срещата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 Oт мене ... 3 бандовите пълни параметрици на NOLL , един Little Mark 250 , и (не се знае още) един Джаз бас. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 12, 2017 Автор Share Отговорено Януари 12, 2017 Аз ще взема бас, Ampeg SVT210AV, Fender Bassman и евентуално Gallien Krueger 700RB + колона. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 "- От мен терена! - Аз ще донеса пиене! - Аз ще донеса ядене! - Аз ще доведа жени! ........ - А аз ще доведа брат ми!" 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Януари 16, 2017 Share Отговорено Януари 16, 2017 Лека шега-"Ще дойда на купона ви с трима метали (май така беше )".Успех момчета и направете пак видеа,ако е възможно.....и да не забравите пиячката. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Януари 20, 2017 Share Отговорено Януари 20, 2017 Аз може да успея да дойда, но към 20ч. Ще домъкна лаптоп и USB интерфейс Yamaha AG06, който има китарен вход и симулация на лампов усилвател и разни други благинки в DSP-то му. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Януари 25, 2017 Share Отговорено Януари 25, 2017 Някоя снимка, клип, нещо? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Декември 14, 2018 Share Отговорено Декември 14, 2018 На последната среща не знам дали някой записва - не помня вече, те почти 2 години минали! Някой с възможности и терен да организира нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
loord Отговорено Януари 3, 2019 Share Отговорено Януари 3, 2019 чнг на всички! Ако организирате нещо свързано със звук - кандидат съм да дойда!... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts