Abbath Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Абе аз май пО се надявам да е второто,че първото и тук можем да го правим Цитирай
MARK B Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Ще се опитам да присъствам-определете дата и час!Георгиев-Асеновград-Дъртият басист!!! Цитирай
Abbath Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Сигурно няма да мога!!! Самоотлъчка!Наказан 2 бири следващия път! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Ох, и на мен ми се идва, ама много далече, а и с тия примамливи бири и ред други неща няма как да се прибера по нощите трезвен до Пловдив.... Инициативата е супер! Браво Алекс! Цитирай
vhcs Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 при това положение визирам седмицата 11-15май, мисля че четвъртак е може би най-дуачен ден защото петъците може някой да пътува за някъде. Та за сега предлагам датата да е 14 май, четвъртък и времето да е 18:30. Идеята не е да си "мерим пишките" а направо да си ударим "по една чикия" ... еехехе ама душевна .. ехехе, майтапя се разбира се - идеята е да се запознаем с колегите които не се познаваме, да чуем тоя и ония инструмент, ефект, и тн и да обменим опит и впечетления в приятна атмосфера подкрепена от добро количестов бира. Ники, ако жената те пусне гарнизонка ще се намери къде да те приютим (... в мазето м/у трушията и компотите има един рафт свободен ) Дата не е окончателна така че може да варира ... ама до към 8май трябва да я затвърдим напълно. Ще се радвам ако повечко колеги се навият да намитат и коооолкото повече инструменти и Хапаратура за пипане и слушане толкова повече Поздрави от мен Алекс Цитирай
KAE Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Звучи като премоция на ламбовия усилвател (и не само) Мисля да посетя. Цитирай
разбойник Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Супер!!! Бройте ме и мен, ще докарам тук-там по някая играчка и аз. Един вид " Аз ще ти покажа моите, ама само ако ти ми покажеш твоите" Освен това предлагам услугите си ако някой колега има нужда от помощ или транспорт за да пренесе някакво оборудване до сбирката - разполагам с комби и добро желание. 14 май, 18.30 Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Ех, не може ли да е в Сряда или Петък? Точно в Четвъртък съм на репетиция от 20 до 22 часа. Другият ми вариант е да дойда на два пъти, ако може да се проточи сбирката по нощите Цитирай
Pandemonium Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Навит! Само понеделник и сряда са ми заети, че в съседство до вас пилим жици. Другото е че до там мога да се занеса най-рано в 19:30, ама се надявам за един час да не сте се напили достатъчно, че да изглеждам като въздържател. От мен бас, едно малко старо ефектче, което се оказа обаче полезничко, пол'у'ин каса бира и желание. Цитирай
vhcs Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Здравейте, който има проблеми с тая дата да пише кои дни са му сободмни така че да го имам предвид. От сега мога да ви кажа че няма да мога най-вероятно да угодя на всички, но поне ще се постарая липсващите колеги да са минимална бройка. Поздрави Алекс Цитирай
Babyface Bob Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 И на мен идеята ми харесва. И аз ще докарам каквото разполагам, да видим майсторчетата как ще вкарат нова визия за личната ми апаратура За дата - чакам да кажете, все още нямам ангажименти запланувани отсега в средата на май. Мога да кажа, че началният час и делничният ден ме устройват А ако някой има интерес да се зарибява по мотори - през една ограда е Родригез Моторс - ще го заведа да подиша бензин Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Т'ва последното май беше камък в моята градина, а? Иначе за мен няма проблем - устройва ме. Цитирай
Recommended Posts