Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 464
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Хм а да попитам понеже вчера си купих бас и все още не мога да свиря (ама грам :) ) на тази среща (ако се организира все пак) ще може ли да бъде посетена и от такива като мен, ако не друго поне да гледам тия дето могат да свирят кво правил, белким се обърка нещо и науча нещо от там :yes:

Отговорено

Не съм организатора, но хората са изключително добре настроени към всеки и мисля че няма да има проблем но все пак изчакай да то отговори организатора иначе аз мога и да се домъкна ако не е през седмицата щото има училище с спането ще се оправя някак все пак ако се съберат хора ще се постарая!

Отговорено

HaSLeS, това че се прави среща на басистите във форума не значи, че трябва да са само про-та ;) Заповядай и се забавлявай с назе ;) Аз мога да домъкна новата придобивка Ibanez BTB 676, че май имаше желаещи да чуят как звучи гадината, а може и акъл за сетъп да получа, защото май ниския екшън не се оказа правилното решение за този бас. :P Ако имам временце, защото май се очертава тежък месец, ще дойда да се повидим, че ми е домъчняло за вазе, момци, а и май някой каза бира в предишните коментари... Само да не е на 22-ри, че ще запивам послучай 28 годишнинката си :thumbs_up:

Отговорено

Какво ще кажете за 25 или 26 септември?

Към 19:00ч?

Може да си ударим една среща на входа на зоопарка (сп. на 88 и 83), или пък на спирката на автобусите, тръгващи за Витоша...

Отговорено

Идеята отново е чудесна! Хубаво е, че има и оборудвани местенца, където можем да се посберем.

Мисля си, във връзка с датата - никой никога не прави нищо в... четвъртък след работа ;) Защо не е съответно на 24 септ общото възползване от гостоприемството на Илийката?! :)

Сряда и петък повечето хора, които познавам или репетират, или ритат (топка!), или бягат към родното място :)

Разбира се, аз само предлагам според собствения си график, ако стане в петък - ще гледам безумно завидно (благородно, разбира се) снимковия материал в последствие.. :)

Идеята за барабанист ми допада, ако все пак се разберем негласно за някакъв ред на свирене ;) Например можещите да (ми) покажат техническа фигура в темпо и прочие... ;) после малко джем на напредващите... не повече от два баса едновременно... Аве домакинът ще прелдожи удачен вариант да посвирим, да обменим опит и най-накрая ... да се полигавим :Piano:

ПОЗДРАВИ за инициативата! КАто знам,ч е GL ът ще е там... :thumbs_up:

P.s. Има ли хладилник за бирата!? Или денонощно наблизо!? :)

Отговорено

А ако стане на 24-ти направо ще е още по-приказно, че тогази не съм на работа дори и почивам смело два дни. Мога и да се подкося с бири и да погледам, пък и да наснимам като хората. :) Всичко зависи от висенето на Илийката и останалите трудоваци с дебелострунни инструменти!

Отговорено
А ако стане на 24-ти направо ще е още по-приказно, че тогази не съм на работа дори и почивам смело два дни. Мога и да се подкося с бири и да погледам, пък и да наснимам като хората. :) Всичко зависи от висенето на Илийката и останалите трудоваци с дебелострунни инструменти!

Ами нека финално да остане 24ти...

За бира има един Петрол наблизо, хладилник обаче ....

Отговорено

E жалко ще пропусна ако ще е четвъртък :) Освен ако няма някой доктор след басистите да ми напише бележка :hysterical:

Отговорено

Добре се заговорихте ама изведнъж нещо коментарите утихнаха - ще се организира ли нещо за 24-ти или не?

Досега не съм присъствал на подобно събитие, но материалите от предната среща много ме надъхаха, така че бих се радвал да обменим опит.

Никъде в милата ни държавица няма къде да се пробват различни марки китари и ампове, затова давайте сами да решаваме тия проблеми. Вземайте тоягите и скачайте в боя!!!

Дано се получи - тоя път съм сериозен :hysterical:

Отговорено

Предполагам, че доста от хората са по вилите си, къщите си, мама и татир баба и дядо и тн...

Затова и малко са позатихнали коментарите.

Убеден съм, че от сряда натам темата ще се пообнови и наистина ще се разберем за 24ти.

Поздрави!

:)