Aresius Публикувано Юли 19, 2007 Публикувано Юли 19, 2007 "Тhe Siege" се казва най-новата ми епична саундтракова композиция. Който иска може да я чуе от тук ---> ЛИНК Надявам се да ви хареса БТВ. Може да чуете и предното ми парче, което се казва "The Fallen One". Tази композиция, за разлика от "The Siege", звучи доста по-лирично и меланхолично. Приятно слушане Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Прелест! ....за пореден път Благородно завиждам на способността ти да подбираш и използваш множество инструменти, чрез които основния рефрен в композицията да звучи по различен начин и с различно настроение.... Верен фен ПС: Bannockburn 1314 не бях го чувал досега... направо настръхвам и се сещам за "Knights Of Honor" ( http://www.knights-of-honor.net/ ). Ще взема пак да я изиграя...станах на 34 г. и пак не ми минава тази болест....извинявайте за отклонението. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Може да са те питали вече и аз да съм пропуснал какво си отговорил, така че ще те попитам (и) аз - какъв софтуер ползваш? Цитирай
LOE Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 ^^ за хост приложенеито ли питаш или за семплите Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Композицията е хубава и звукът е приятен Цитирай
Aresius Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 Наистина много се радвам, че музиката ми ви е харесала. Може да са те питали вече и аз да съм пропуснал какво си отговорил, така че ще те попитам (и) аз - какъв софтуер ползваш? Хост/секуенсър - FLStudio 7.0.0 Плъгини - Edirol Orchestral, Garritan Personal Orchetra, Hypersonic, Absinth... Разбира се, ползвам и други плъгини, но тези ги използвам най-често. Освен това ползвм и доста саундфонтове, както и библиотеки в ГИГА формат. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 (Редактирано) Почти по всичко личи, че използваните сампли са EW-QL Symphinc Choirs / Orchestra Все пак и ние надничаме по руските фрита Идеята ми харесва, звука също е гот (то няма и как - с тези продукти на тая фирма) ... Аранжимента обаче е друг въпрос - по него има какво да се работи още. P.S. В тия сампли между другото дето споменах по-горе, забелязах една особеност и почти имам обяснение за нея. Когато рендираш аудио файл, използвайки продуктите EW-QL Symphinc Choirs / Orchestra, тия сампли вкарват едни супер високи честоти (виждат се в спектрал-вию, и са в точно определен и фиксиран диапазон), които реално са безсмислени, щото никой не може да ги чуе така или иначе. Та се замислих и съм почти сигурен, че са сложили в самплите си кодирана/модулирана информация, с която могат да докажат (ако искат), че самплите им са ползвани в дадено парче. Така могат да изловят всеки, който пиратски им ползва продуктите за комерсиални цели и си мисли, че може да му се размине, като просто каже че не е P.S.S. От по-горните постове разбирам, че @ЛОЕ = @Аресиус Редактирано Август 8, 2007 от visiondann Цитирай
Telerig Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Чудесни неща! - пожелавам ти скоро да ги чуем и от екрана! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 (Редактирано) Много обичам да посещавам, точно раздела за авторска музика и непоследък започнах да хваля, доста от авторите на парчета. Но, което си е добро си е добро!!! Тебе също ще похваля, защото си заслужи моите аподисменти Много ми хареса това, което чух!!! УСПЕХ Редактирано Август 9, 2007 от Тони Николов Цитирай
Boris Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Поредната силна композиция. Типичен саундтрак, изпълнен с прекрасни мелодии. Явно това, което липсва на почти всички музикални творци, а именно създаването на запомнящи се и мелодични мотиви на теб ти се отдава с лекота. Поздравления! Цитирай
KingdomX Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Днес определено ми е ден. Евала бате за качествената музика, направо се размазах. Просължавай само в тази посока. Цитирай
Aresius Отговорено Август 13, 2007 Автор Отговорено Август 13, 2007 Почти по всичко личи, че използваните сампли са EW-QL Symphinc Choirs / Orchestra Все пак и ние надничаме по руските фрита Да, ама не са Хоровете са от саундфонтове, а 90% от инструментите - от Edirol Orchestral Благодаря на всички за добрите думи. Скоро ще има нови саундтраци Цитирай
Recommended Posts